Женска война във „Фермата“

Нещо за четене
11:42 - 23 Октомври 2020
2702
Женска война във „Фермата“

Изборът на първи дуелист за седмичната елиминационна битка разпали женска война във „Фермата“. Възползвайки се от новите правила за ратаите, според които за първи дуелист може да бъде номинира само един от двамата ратаи, фермерът на седмицата Поли Хубавенска реши дуелът да бъде женски и избра Ваня Илиева. С това тя изненада всички, които очакваха  да избере Петър, който я номинира за дуелист миналата седмица.

Дамите в групата не скриха разочарованието си, че Поли не спази уговорката им да не изпращат жени на Арената. На групата певицата обясни, че предпочита да номинира Ваня, защото на този етап от играта за нея е важно да бъде с хора, които харесва.

„Избирам Ванчето, защото мисля, че нейното поведение е маска. Смятам, че зад тази фасада има друг човек. Ако тя отиде на дуел и се върне, ще успеем да видим какво се крие зад позитивното й настроение“, мотивира се певицата.

Част от фермерите подкрепиха това мнение, а мъжете коментираха, че изборът й е нелогичен, тъй като в момента те числено превъзхождат жените.

„С това решение ти плюеш на принципите си. Тук всички работим, а ти по цял ден се гримираш“, разгневена коментира Ваня, която за първи път не успя да прикрие раздразнението си. Най-силно притеснена от предстоящата женска битка отново е Дана, която е сигурна, че Поли иска да отстрани конкурент от състезанието.

Седмичната битка за имунитет от дуел се състоя в обстановка на бушуващ конфликт между фермера на седмицата и първия дуелист. За пореден път имунитета спечели Надя, което ядоса  Даяна и разплака Дана. Двете млади жени признаха, че са силно разочаровани от представянето си. Най-щастлив от победата на пчеларката е нейният най-верен приятел Ангел. През сълзи той разказа, че никога не е срещал жена като Надя. „Бих бил най-силният мъж, ако имах жена като нея до себе си. Възхищавам й се!“. В същото време част от най-близките й хора започват да подозират, че Надя умишлено създава скандали, за да разделя участниците.

На съвсем друга вълна са Йордан и Даяна, които посрещнаха първите слънчеви лъчи на покрива на къщата, построена от фермерите. Романтичната изненада, подготвена от илюзиониста,  впечатли актрисата, която призна, че всеки ден двамата стават по-близки.