Женски финал в „Денсинг Старс“

Дара, Натали Трифонова, Неделя Щонова и Ивет Горанова ще се борят за първото място

Нещо за четене
16:35 - 10 Май 2024
24292
Женски финал в „Денсинг Старс“

След месеци на тренировки, танци, безмилостна конкуренция, изтощително напрежение и болезнени контузии, вече са ясни финалистите в „Денсинг Старс“. Поп певицата Дара, синоптичката Натали Трифонова, д-р Неделя Щонова и каратистката Ивет Горанова ще се борят за първото място.

На метри преди финала отпаднаха певецът Папи Ханс и партньорката му Ани, които бяха съкрушени, че си тръгнаха на косъм от последната права и не успяха да скрият разочарованието си, че няма да се борят за купата. Последваха ги каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина. 

„Оплескахме си танца. Но в Ани открих толкова добър приятел, че само мога да я нося на ръце и да й благодаря“, каза Папи на раздяла с шоуто. „Усетих магията на „Денсинг Старс“ и попаднах на Дори, най-добрият танцьор, човек и приятел“, каза Валери вместо сбогом с шоуто. „Цяла България ви благодари, заразихте ни с танц!“,  просълзи се след отпадането им водещата Алекс Раева. На 14 май ще гледаме женски финал в шоуто за танци. В социалните мрежи вече текат залагания кой ще победи, като най-оспорвана е надпреварата между Неделя и Ивет.

„В шоуто гласуват повече жени, а красивата Натали буди завист сред голяма част от представителките на нежния пол и едва ли ще гласуват за нея“ – пишат в социалните мрежи, където не липсва и вълна от недоволство от страна на феновете на „Денсинг Старс“.

Ивет

Техният гняв е свързан с достигането до финала на д-р Неделя Щонова, която заедно с партньора си Атанас Месечков бяха на последно място след оценките на журито, но завършиха на първо след зрителския вот и това им позволи да заема третото място в крайното класиране. На финала Щонова и Наско ще се борят за крайната победа с Дара и Джими, Натали и Димитър и Ивет и Тодор.

Успехът на Щонова обаче е поставен под сериозно съмнение от феновете на формата по Би Ти Ви, които, меко казано, го определят за несправедлив. Те не са на себе си от яд, че лекарката е продължила напред за сметка на отпадналите Папи Ханс и Ани и Валери и Дорина. Някои почитатели на „Денсинг Старс“ недоумяват също като как синоптичката Натали е получила толкова високи оценки в решаващата вечер и защо олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова се е наредила сред най-добрите 4 двойки.

Натали

„Как Неделя и Наско от последно място във временното класиране се озоваха финалисти? Сигурно им е много голяма родата, изпратили есемеси”, „Едва ли Неделя и Наско имат 30% зрителски вот. Кой би ги подкрепил? Разсъждавайте. Оценките на журито тогава са безсмислени. Ще подскачат на финала, щом сте решили, за ужас на феновете на формата. И купата им дайте от името на народа!“ и „Боже каква лъжа, каква измама, Неделя с най-много гласове. Ама явно вотът ви е негативен“ – пишат във фейсбук.

Дара

В крайна сметка с титлата „Крал и кралица на бала“ ще си тръгне някоя от следните двойки – певицата Дара и Джими, синоптичката Натали Трифонова и Димитър, невроложката Неделя Щонова и Атанас или олимпийската шампионка по карате Ивет и Тодор.