Жесток провал за Любо Нейков с "Дъ Шоуто"

Топ
13:04 - 04 Май 2022
43219
Жесток провал за Любо Нейков с "Дъ Шоуто"

Вчера стартира най-новото телевизионно предаване „Дъ Шоуто“. От bTV обещаха първокласен хумор, поднесен от любими комедийни актьори, но зрителите получиха жалка халтура и слаб сценарий, приличащ повече на творческа самодейност от училищна група. Зрителите изпаднаха в потрес от видяното и съжалиха актьорите и екипа, които само се излагат, видя Lupa.bg. Добрите актьори Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова буквално си плюят на имената с това шоу. В интернет вече текат залагания колко време ще се задържи вечерното предаване на малкия екран, като най-оптимистичните прогнози са до средата на лятото и от есента да спре тази излагация. 

"За ”Шоуто на канала” някога имаше оправдание. БНТ нямаха много пари за ентертеймънт и освен това шоуто все пак отдавна не се излъчва.
За “Комиците” също имаше оправдание - беше едно от първите предавания на БТВ.
За много предавания, които си отидоха вече имаше оправдание.
Но за днешния дебют на “Дъ Шоуто” по БТВ няма никакво оправдание.
Убеден съм, че ако събера няколко произволни хора от улицата и пусна камерата на телефона си, ще заснема по-идейно и смешно предаване от това нещо…" - зарече се музикантът Венци Мицов.

"Изгледах първото издание на новото предаване по bTV "Дъ Шоуто". Пълна безсмислица. Липса на всякакво чувство за хумор. Отвратителна актьорска игра. Срам. Позор. Недоумяващи слова, насочени към нищото. Кому е нужно всичко това???!!! Боже, прости им..." - изказа се актьорът Звезделин Минков.

"ДЪ ШОУТО напълно оправда очакванията ми за бездарен мелез между Комиците и Шоуто на кАНАЛА. Не е смешно, тъжно е! Ама пък поне декорът е хубав!" - написа актьорът Павел Владимиров.

"Снощи гледах Дъ шоуто!
Винаги гледам първите епизоди на всякакви предавания, реалита... на почти всичко... за да имам основание и право да псува и да не ги гледам повече.
Та, искам да кажа: братя, сестри, нека дружно се хванем за ръце, да сведем глава, да замълчим, който много го напъва може и сълза да отрони, който не умее да стиска може и псувня да пусне... но нека се помолим, нека жарко и пламенно да поискаме... да, можем го... да, трябва да се обединим... да бъдем истински християни и добри човеци... и да се помолим Господу и на шефовете на всички телевизии, по всички земни кълбета - СПРЕТЕ ГО ТОВА ШОУ ВЕДНАГА И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ И СЕЩАЙТЕ ЗА НЕГО!" - пише отчаян от видяното зрител.