Жорди Кайседо: Отиваме за победа в Разград

Еквадорецът е категоричен, че целта на червените е титлата

Спорт
18:25 - 25 Февруари 2021
1424
Жорди Кайседо: Отиваме за победа в Разград

Новият нападател на ЦСКА се закани, че той и съотборниците му отиват само и единствено за победа в предстоящото дерби с Лудогорец в Разград. Еквадорецът е категоричен, че целта на червените е титлата и затова те са длъжни да победят големия си конкурент.

"В ЦСКА съм от няколко седмици и се опитвам да се адаптирам възможно най-бързо. Още не съм на нивото, което искам да бъда. Трябва да продължа да тренирам усърдно и да подобрявам физическото си състояние. От доста време не съм играл официални мачове и това се отразява", каза Кайседо в предаването "Домът на футбола".

"Лудогорец е отличен отбор, но ние работим всеки ден, за да ги настигнем. В момента мислим само за гостуването в Разград и как да им се противопоставим най-добре. За нас целта е една - да върнем отбора на първата позиция, където му е мястото", допълни еквадорецът.

"Наясно сме, че Лудогорец загуби точки срещу Локомотив (Пд). За нас по-важното е, че ние сме в добра серия от две поредин победи без допуснат гол. Интересува ни единствено какво се случва в нашата градинка. Знам, че в Разград се играе много трудно, но ние имаме високо самочувствие и отиваме там за победа", каза още нападателят.

Накрая той коментира и трусовете в около собствеността на клуба и евентуалното оттегляне на благодетеля Гриша Ганчев.

"Здачата на нас футболистите е да сме максимално концентрирани в работата си на игрището. Не ни интересува това, което се случва извън зеления килим. Нашите сили винаги са насочени към това да даваме най-доброто от себе си, когато даден двубой започне!", завърши Кайседо.