Жорж Ганчев : На Кубрат ще му вземат едни $100 000, за да не върши глупости

Бившият политик показа добра форма, оцелява като по чудо от инфаркта

Актуални новини
11:38 - 30 Март 2019
2674
Жорж Ганчев: На Кубрат ще му вземат едни $100 000, за да не върши глупости

Въпреки тежкия масивен инфаркт, който покоси през 2018-а най-колоритния и енергичен политик Жорж Ганчев, днес в тв ефира на БНТ той отново показа висок дух.

Без да се оплаква, но доста отслабнал и поостарял, Жорж разкри, че наистина се е спасил по чудо от „неволя в много силен мащаб“.  

"Малко хора оцеляват след това. Може да се каже, че от 167 нямам сърце, 33 имам. Енергията с всяка минута се смалява и много трудно се лекува това, но имам добри лекари", похвали медиците бившият политик.

И се върна към най-страшния момент, когато рухва в центъра на София. "Само за седем минути при мен пристигна лекар от "Света Екатерина". Те ме спасиха. Аз бях в клинична смърт", спомни си бившият политик.

Той обясни, че се държи и оцелява, защото води здравословен начин на живот. "Не пия, не пуша и не ходя по баровете. Да сте ме виждали в скъпи кръчми?“, попита той. И недоумява защо точно на него се е случило това.

Ганчев намери сили да коментира и случая с Кубрат Пулев и целувката суши. "Той не знае какво прави. Трябва да бъде сигурен, че ще му вземат едни 100 000 долара веднага. Така ще се научи да не върши глупости.“ Жорж  напомни, че САЩ е държавата на парите. „Там няма Бог“, заключи той. И обясни, че едно е да целуваш жена, да я заведеш на бар, друго е да го направиш публично. Иначе за самата Джени Суши, Шпагата лаконично отбеляза, че „работи из баровете на Вегас".

Жорж се върна назад във времето, когато в Дома на киното му спретват другарски съд и му казали, че нямал място в България. Тогава дошли 200 души, между които и "учиндолския тъпанар", разказа шефа на БББ. Ганчев каза, че за него не парите са важни, а името. "Името е страхотно важно за един мъж", заключи шоуменът.