Журналист: Бионсе е много по-опасна от Шон Диди Комбс

Адвокатът на певицата заплаши със съд шоуто на британския водещ Пиърс Морган

Новини
09:58 - 13 Октомври 2024
16028
Журналист: Бионсе е много по-опасна от Шон Диди Комбс

Адвокатът на Бионсе и Джей Зи обеща да съди шоуто на британския водещ и журналист Пиърс Морган "Пиърс Морган без цензура", след като журналистът Ягуар Райт каза в шоуто, че Бионсе има "повече кръв по ръцете си, отколкото П. Диди".

От известно време насам се носи конспиративната теория из онлайн пространството, че Бионсе, съпругът ѝ Джей Зи и Пи Диди елиминират конкуренти на певицата, така че всички да се страхуват от нея, а тя да развива кариерата си безпроблемно.

Според адвоката всичко това са "глупости" и "пряко обвинение". Адвокатът също заплаши със съдебно производство, ако проблемът не бъде разрешен. В резултат Пиърс Морган се извини, пише в. Марица.

Друга причина за подозрение беше фактът, че много изпълнители (по-специално Адел) изглеждат много уплашени, когато получават престижни награди на сцената, ако Бионсе също е номинирана в категорията. Звездите дори благодарят на певицата директно от сцената и изразяват почитта от това да са номинирани заедно с нея в една категория. Това стана повод за нападки срещу Бионсе в социалните мрежи. Мнозина поискаха тя да бъде "отменена" на фона на скандалите, други пък "благодариха" на Бионсе за всичко и измислиха мемета с нея.

Смята се също, че Бионсе е замесена в смъртта на певицата Алая, която беше успешна млада звезда, за която се твърди, че е имала връзка с Джей Зи. Мнозина също се притесняват от другите ѝ "конкуренти", основната от които е Тейлър Суифт.

Самият Диди е обвинен в сексуално насилие, трафик на хора и убийство - някой го смятат за виновен за смъртта на рапъра Тупак Шакур.