Златан Ибрахимович се вкопчи в битка с COVID-19

Ако коронавирусът не отиде при Златан, Златан отива при коронавируса!, закани се шведът

Новини
15:38 - 18 Март 2020
3493
Златан Ибрахимович се вкопчи в битка с COVID-19

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович никога не е крил обичта си към Италия. Шведът ще създаде фондация, която да набира средства за болниците в Милано. Той публикува съобщение в една от социалните мрежи.

„Италия винаги ми е давала толкова много и в този драматичен момент искам да върна още повече на тази страна, която обичам. Реших заедно с хората, които работят с мен, да създам платформа за набиране на средства за болниците Хуманитас (б.а. - болници в Милано) и да използвам силата си за комуникация, за да разпространя съобщението до повече места.

Това е сериозен проблем и имаме нужда от конкретна помощ, която не се отнася до това видео. Разчитам на щедростта на моите колеги, на всички професионални спортисти и на тези, които искат да направят малко или голямо дарение според възможностите си, за да прогонят този вирус.

Заедно можем наистина да помогнем на болници, лекари и медицински сестри, които безкористно работят всеки ден, за да спасят живота ни. Защото днес ние сме тези, които се грижат за тях!

Нека заедно да изритаме коронавируса и да спечелим този мач! И помнете: ако вирусът не отиде при Златан, Златан отива при вируса!“, написа Ибрахимович.