Златка и Благой си размениха местата

Феновете на плеймейтката не пропуснаха да отбележат, че напоследък плеймейтката изглежда значително по-хубава и стегната

Нещо за четене
11:28 - 16 Септември 2024
2366
Златка и Благой си размениха местата

След като разочароващо се разделиха, Златка Райкова и Благой Георгиев отново излязоха на преден план в светските новини. Техни почитатели забелязаха необичайна тенденция след разпада на тяхната връзка, която хвърля светлина върху новата им динамика.

Докато бяха заедно, Благой често посещаваше известна клиника за естетична медицина, но след развода, ролите между двамата изглежда се разменят.

Наскоро Златка бе забелязана често да посещава същата клиника, в която преди това Благой е бил редовен клиент. Въпросната клиника, управлявана от д-р Ганчеви, стана популярна сред звездите не само заради висококачествените си услуги, но и заради впечатляващите резултати. Златка демонстрира активен интерес към процедурите и дори редовно споделя снимки в социалните мрежи, показващи какви подобрения й правят там.

Феновете на Златка не пропуснаха да отбележат, че напоследък плеймейтката изглежда значително по-хубава и стегната. Мнозина изразиха мнение, че подобренията в визията й са резултат от вниманието и грижите, които получава от секси докторките в естетичния център. "Как си размениха ролите, много странно," коментират потребителите в интернет пространството, опитвайки се да анализират последните терапевтични трансформации в живота на двамата.

Новата драма при бившите съпрузи определено привлича вниманието на медиите и феновете. Явно след развода не само, че се променят техните роли, но и начинът, по който те строят своето ново "аз". 

Благо Георгиев се подмлади с процедури преди влизането си в "Сървайвър"