Златка и Джизъса почиват в хотел за 20 лева в Обзор

През ключалката
21:41 - 03 Юли 2019
13649
Златка и Джизъса почиват в хотел за 20 лева в Обзор

Най-обсъжданата светска двойка у нас Златка и Благо разпускат на родното Черноморие в Обзор. Те са поредните родни знаменитости избрали китното градче с една от най-дългите плажни ивици у нас, която е приютила няколко петзвездни хотелски комплекса, както и безброй семейни хотели и къщи за гости.

Плеймейтката и футболиста обаче не са избрали лукса, а са се скрили в малко известен и не чак толкова луксозен апартхотел, чието име ще запазим в тайна, за да не нарушаваме спокойствието на влюбената двойка.

Както показа елементарната ни проверка, цените на нощувките във въпросното място за настаняване започват от 40 лева за стая (с включена закуска, ДДС и застраховка, б.р.). Нискобюджетното убежище дори не е на самия плаж, но предлага безплатен интернет, който както знаем е много необходим и на двамата „инфлуенсъри“.

Освен че ще спестят от нощувки, бъдещите родители няма да се бръкнат нито стотинка за чадъри и шезлонги, нито около басейна, нито на плажа, който е на стотина метра според обявата на хотела. Все пак трябва да се пести за бъдещето на детето им.

Само преди седмица обаче Златка Райкова взриви мрежата с пост, с който се опита да се похвали, колко са заможни и в какво голямо жилище се ширят с Благо.