Златка изгони Карен от родилното

Плеймейтката не позволи на мъжа си да е до нея, докато ражда

Нещо за четене
18:15 - 05 Май 2023
7528
Златка изгони Карен от родилното

Плеймейтката Златка Райкова не позволи на годеника си Карен да е до нея при раждането на сина им, който носи името на таткото. "В родилната зала няма място за бащи" - аргументирала си красавицата. 

Носителката на титлата „Мис Плеймейт” за 2007 г. съобщи, че е бременна в началото на декември, когато с годеника й бяха на почивка на Малдивите. По онова време блондинката сподели във виртуалното пространство своя провокативна снимка, на която позира без дрехи. На изображението тя стоеше под външния душ в двора на луксозната вила, която бяха наели на екзотичната дестинация. Акцентът в него бе наедрелият й корем, издаващ, че отново ще бъде майка. Това е втори син за красавицата, която има наследник Благой от бившия футболист Благо Георгиев – Джизъса. Детето вече е на 3 години, а наскоро Русата Златка заяви, че нито татко му, нито баба му и дядо му по бащина линия се интересуват от него. За мъника плеймейтката разчита на грижите на Карен и майка си Виктория.

В социалните мрежи се шегуват, че блондинката е изчакала бившият й Благой Георгиев да се прибере от Доминикана, където участваше в „Сървайвър”, за да го сюрпризира с бебе от друг мъж.

„Няма само Джизъса да прави бебета. Малко и Златка да го подразни с наследници” – шегуват се в светските среди. В момента блондинката ликува заради поредния развод на бившия й годеник, който я зараза заради младата Полина Спасова и се ожени за нея, но бракът им просъществува само година.

В началото на миналия месец Златка и Карен организираха бебешко парти по случай предстоящото раждане, вдъхновено от американския обичай, познат като „Baby Shower”. Тя обаче наруши установения задокеански ритуал, според който на събирането се канят единствено дами, тъй като на нейното присъстваха и господа. Любопитна подробност е, че на събирането еротичният модел разкри първата буква от името на детето, което иначе държи в пълна тайна, отказвайки да го разкрие. Тогава от публикациите й в социалната мрежа се видя, че върху захарната глазура на бисквитите за спомен, раздавани на гостите, е изписано „К”, което присъстваше и в надписа, стоящ върху голямата картонена фигура, изрязана във формата на луна.

Отговаряйки обаче по-късно на въпросите на своите почитатели, тя категорично заяви, че няма предварително да разкрие как ще кръсти втория си син. Въпреки това мнозина предположиха, че не е изключено Райкова да е решила да нарече момчето на баща му, както стори в миналото с първото си дете, което кръсти на бившия футболист Благой Георгиев, а после съжали, че го е нарекла така, и сега му казва Боби.