Златка Райкова изневерява на Карен с мъжа на Преслава

Плеймейтката и Павел Лазаров заедно на sex почивка в Гърция

Нещо за четене
15:35 - 05 Август 2024
3163
Златка Райкова изневерява на Карен с мъжа на Преслава

Русата Златка е подновила връзката си с Павел Лазаров, актуалният мъж на Преслава, пише в. „Уикенд“. Двамата са били засечени заедно в Гърция, в заведението „Мамалука“, където са се натискали, а след това са си тръгнали заедно, издават нашенци, разпознали плеймейтката. 

„Колкото и да се крият Златка и Павел, са ги видели в Гърция, иначе те отдавна се виждат само за секс. Гримьорът Цецо Андреев уж е голям приятел със Златка, ама е само уж, щото навсякъде говори, че Златка системно изневерява на Карен с голямата си любов Павел“ – издават осведомени.

Русата Златка имаше връзка с Павел преди около 13 години, който към днешна дата живее на семейни начала с Преслава и е баща на първородната дъщеричка на фолкпевицата. Когато плеймейтката се влюбва в него, тя изобщо не знае, че Лазаров всъщност има съпруга на име Емилия и чака дете от нея. „Щом разбрах, много плаках, но той ме увери, че ще се разведе“, жалваше се Златка пред медиите. Някъде по това време плеймейтката сключва църковен брак с Павел, като дори се хвали със снимки от церемонията. Скоро след това обаче Златка го зарязва заради психически тормоз от страна на бившата му съпруга. Трябва да отбележим, че Райкова никога не е сключвала граждански брак с Павел. Духовното лице ги е венчало без брачно свидетелство, което според канона е допустимо, но и е личен избор на свещеника. След Лазаров плеймейтката смени още доста мъже, но явно не може да го забрави.

„Да, с Павел живях 2 години, след което всеки си пое по пътя. Няма нищо вярно в слуховете, че ми е посягал. Никога не се е случвало. Няма как някой да ме бие. Това е абсурд!“ – заяви преди време Златка и отрече да е яла шамари от Лазаров, който в онези години е средна ръка наркодилър в една от големите криминални организации.

Златка и Павел

Според светската мълва изкусителката и мачото са подновили отношенията си преди няколко месеца, като се виждали по хотели в столицата. От известно време русото изкушение обикаля само в компанията на приятелки. Първо беше в Италия, а след това в Гърция. Именно в южната ни съседка се е срещнала с Павел, който навестил бившата-настоящата си. Припомняме, че по идентичен начин пазарджиклийката изневери на годеника си Георги Валентинов с Благо Джизъса, когото по-късно дари със син.

Плеймейтката дори се венча за Лазаров

Приказката на Златка Райкова и Каран Хачатрян е към своя край по-малко от година след сватбата. Близки до плеймейтката издават пред „Уикенд“, че макар и да се представя за много влюбена, тя изневерява на арменеца. „Цяла София знае за аферите на Златка. Карен обаче е толкова влюбен, че си затваря очите, а тя го прави на маймуна пред всички“, твърдят „приятелки“ на Русата Златка. По думите им е въпрос на време и самият Карен да си отвори очите и в най-скоро време цялата истина ще излезе наяве.

Родителите на бившия тенисист също били запознати с аферите на невярната си снаха. Това била и причината да са във влошени отношения със сина си и плеймейтката. Нито бащата, нито майката на Карен присъстваха на сватбата им, а според запознати дори не са виждали внучето си. „Те се отказаха от сина си в момента, в който им каза, че ще се жени за Златка. Никога не са я одобрявали не само заради миналото й, а защото знаят, че не е стока“, разкриват близки до семейството.

„Благодарен съм на Господ, че ме отърва от това нещо. Ще правя курбан всяка година на датата, на която предложих брак на Златка Райкова, за това, че съм се отървал“, сподели преди години бившият на моделката Георги Валентинов. Той я определи като „вълка в овча кожа“. Подобни думи за нея казва и Благой Георгиев.