Златка Райкова продава носени ментета за 300 лева

Плеймейтката реши да изкара някой лев и да разчисти гардероба си

Стил
11:35 - 25 Октомври 2023
28221
Златка Райкова продава носени ментета за 300 лева

Златка Райкова реши да изкара някой лев и да се отърве от ненужните си дрехи. Блондинката направи група в приложението „Телеграм“, където обяви за продан куп дрехи, обувки, чанти, часовници и очила. Настоящата г-жа Хачатрян предлага и носени, и нови неща. Цените са между 60 лева за дрехи на „Зара“ и по 2000 лева за „Гучи“ и „Дискуаред“.

„Уикенд“ забеляза, че част от артикулите на плеймейтката са откровени ментета, а не оригинални маркови неща. Чанта „Жакмюс“ за 290 лева, елече „Гучи“ за 300 лв. и комплект панталонки и горно на същата скъпа марка са абсолютни фалшификати. Разбира се, бившата на Благо Джизъса не уточнява дали предлаганите неща са истински или ментета, като се надява на балъци, които да захранят банковата й сметка от покупките на вехтошарника, който предлага.

Офертата на Златка в олх

В „Телеграм“ чанта „Жакмюс“ струва 290 лв.

В интернет битака си прясната г-ж Хачатрян предлага и уж оригинални неща: яке „Дискуаред“ за 1950 лв., чанта на „Оф Уайт“ за 390 лева, както и маратонки на „Гучи“ за 1490 лева. Проверката ни показа, че редовната цена на чепиците е 1800 лева, а при евентуално намаление дори могат да бъдат купени на цената на плеймейтката, но ще бъдат нови, а нейните все пак са носени.

Откровени ментета на „Гучи“ за 129 и 350 лева

Пазарджиклийката продава и евтина тигрова рокля за 45 лева. Каубойски ботуши в бяло са обявени за 350 лева. Русото изкушение се оказа доста хитра и определено знае как да печели пари. Носила е дадени дрехи и после ги продава на цената на нови. „Уикенд“ забеляза и още нещо. Златка предлага няколко рокли от нейната марка, всяка от които по 95 лв. Одеждите са носени един сезон, но все пак са използвани. Същите дрехи се продават на сайта на плеймейтката на цена от 77 и 80 лв., но чисто нови! Това може да се провери лесно – с едно посещение на сайта на бившата на Джизъса, където се вижда колко пари струват роклите. Може би русата силиконка си слага „такса“ носене и дрехата поскъпва след обличане от красивата мъжемелачка.

Блондинката очаква по-голям наплив от желаещи за вещите й, но хората все още са резервирани към носените одежди, които не си никак евтини.

Сексбомбата предлага и два часовника с марка „Секси“, които са поне на 7–8 години и са закупени за не повече от 100 лв., а днес тя им иска доста повече. И да отбележим, че предлаганите часовници не са антики, чиято стойност поскъпва, а са като закупени от промоционалната седмица в „Лидъл“ за по 50 лв. Въпросът е дали Златка е закъсала финансово и заради това разпродава гардероба си, или просто е решила да разчисти нещата, които не носи, но и да печели на гърба на наивни дами.