Златка Райкова ражда син на Карен (Снимки)

Плеймейтката разкри пола на бебето на специално парти, в компанията на бъдещия татко и близки приятели

Нещо за четене
13:01 - 16 Декември 2022
3343
Златка Райкова ражда син на Карен (Снимки)

Златка Райкова очаква момченце. Плеймейтката разкри пола на бебето на специално парти, в компанията на бъдещия татко и близки приятели. Блондинката качи снимки и видеа от купона, където се е разбрало, че отново ще има момче, видя Lupa.bg.

На специално парти с гости двамата с Карен спукаха балон, от който излязоха много сини листчета. Щастливите моменти на семейството тепърва предстоят, а как ще се казва бебокът ще разберем съвсем скоро.

Преди седмица Златка сподели, че е забременяла на втория месец от връзката им. Русото изкушение не пропусна да отбележи, че всеки ден са правили опит, докато не види две чертички. За нея е нормално след като са "млади гаджета" само от 9 месеца да мачкат всеки ден чаршафите. Плеймейтката не спира да хвали Карен:

"Той е добър човек с много мъжки качества, които на мъжете в България липсва и според тях са срамни. Най-важното е да си мъж без комплекс. Да признаваш качествата на другите, да помагаш, а не да унижаваш - това е той в най-кратко определение".

Припомняме, че Златка има 3-годишен син от Благой Георгиев-Джизъса. Двамата се разделиха със скандал, а бившият футболист се ожени месец след раздялата им.