Златка се фръцка с чехли за 1500 лв.

Плеймейтката се похвали с покупката си от Дубай

Нещо за четене
14:59 - 27 Януари 2023
4999
Златка се фръцка с чехли за 1500 лв.

Златка Райкова винаги е била работещо момиче. Независимо дали като модел, или вече като бизнесдама със собствена линия облекло. Тя знае как да изкарва парите си и да бъде независима - нещо, което и самата тя подчерта преди време, макар и с друга идея. Тогава Райкова сравни себе си с бившия си, Благой Георгиев, на чиито деца тя им плащала немалко неща.

И точно на фона на влизането на Джизъса в риалити формат, Златка се похвали с покупка от Дубай на стойност около 1500 лв. Става въпрос за едни прости чехли:

Е, прости-прости, но пък кожени и бутикови! И това далеч не е единственото глезене за бившата плеймейтка, която е на почивка в емирството заедно с годеника си Карен. Двамата постоянно се тагват от ресторанти, заведения и други луксозни дестинации в Дубай, пише vbox.

На този фон дойде и потвърждението на слуховете, че Благой Георгиев влиза в Survivor. Това беше логичното продължение на всички тренировки, на които той се подлага от месец насам. Говори се, че Джизъса влиза във формата срещу хонорар от 100 хил. лв. - сума, която определено ще даде комфорт на младото му семейство.

Впрочем правеше впечатление, че докато други звездни двойки (а и бивши такива като Алекс Богданска и Даниел Петканов) са на почивки по екзотични дестинации тип Бали, Сейшели, Малдиви и тн., зимата за Благой Георгиев беше изцяло в България. Появиха се спекулации, свързани с финансовото му състояние, но е факт, че бившият футболист имаше и немалко работа, свързана със Световното по футбол.