Златка се изпокара с най-добрия си приятел

Нещо за четене
08:55 - 29 Декември 2021
8712
Златка се изпокара с най-добрия си приятел

Дошъл е краят на дългото приятелство между Цецо Андреев и Златка Райкова, стана ясно след купона по случай рождения ден на мъжа на плеймейтката Благой Георгиев, който стана на 40 години. 

Припомняме, че красавицата и гримьорът влязоха заедно в едно от последните издания на "Биг Брадър", където наляво и надясно се кълняха във вечна приятелска любов и обясняваха как са изключително близки, пише Hotnews.bg. Те дори отвориха общ фронт срещу Емануела, която седя малко в къщата на Големия брат и се тръгна с гаджето си.

Цецо бабуваше на началото на връзката между бившия футболист и плеймейтката в Слънчев бряг, когато двамата избягваха публичността и той бе един от малкото, посветени в любовта им. Днес обаче Андреев и Райкова са смразени, той спря да показва как я гримира в инстаграм и не бе поканен сред гостите на Георгиев в столичен клуб за рождения му ден.

Той бил доволен от разлъката на жена си с гримьора, когото не одобрявал заради твърде разюзданото му поведение, което видяха и зрителите на "Биг Брадър" с пиянски изцепки и отровен език. Последната съвместна работа на Андреев и Райкова е от май.