Златният от „Маскираният певец“ отглежда 9 кучета

Нещо за четене
13:59 - 26 Ноември 2020
1764
Златният от „Маскираният певец“ отглежда 9 кучета

Кристиан Кирилов носеше маската на Златния в „Маскираният певец“ и напусна риалитито на крачка от финала. Той беше сред най-загадъчните герои, излизали на сцената на мистериозното шоу.

 
„Когато получих поканата от Маги, не се поколебах и за минута. Веднага казах, че участвам. Не ме притеснява, че не съм професионален певец. Приемам „Маскираният певец“ като шоу и забавление. Учил съм актьорско майсторство в Лондон. Обичам да се забавлявам и приех участието си много емоционално“ – призна актьорът.

„Костюмът на Златния е много специфичен. Трудно беше да се вдъхне живот в него и то такъв, какъвто заслужава. Главата е много тежка. Нищо не се вижда през нея. Може би на втория лайф бях на косъм да припадна, но успях да запазя самообладание. В следващите предавания станах като Спайдърмен. Виждах, дишах…всичко. Улесних панела с жокера с наградата на NOVA, която получих за ролята си в сериала „София – Ден и Нощ” – обяснява той.

Не крие, че му е било доста трудно да лъже съпругата си Джулия, с която са заедно и в живота и на сцената.

„Много ми е трудно да лъжа, особено жена ми, тъй като ходим по участия заедно. Много добри и талантливи певци отпаднаха и в един момент ми стана леко гузно. Тогава реших да дам жокера с наградата. Владо Пенев веднага ме разконспирира. Той е изключителен актьор. Бяхме заедно в театъра в Шумен, след това на награждаването. Знае колко много му се възхищавам“ – пояснява Кирилов.

За избора си на песни в шоуто е категоричен: „Песните, които изпях са свързани с моето детство и моят живот. Като малък пеех пред огледалото и се правех на Рики Мартин, дори веднъж си бях боядисал кичур от косата като него и ме изгониха от час. За мен най-доброто ми изпълнение беше песента на Tarkan „Kiss kiss”. Не беше лесно, защото е на турски и има много танци. Ако трябва да съм честен, нямам фаворит от останалите маски. Победител трябваше да е Златният. Харесвам Баба Яга, защото е много зареждащ образ. Накрая останаха най-добрите и всеки от тях заслужава да е първи“.

Феновете на Кристиан могат да очакват от него и нов сингъл.

„Форматът е уникален сам по себе си. И особено по време на пандемия помага на хората да избягат от проблемите си поне за малко. Подготвям забавна песен, която ще пусна може би в началото на годината“ – загатва той.

Има кауза, зад която стои от известно време и заявява: „Вярвам, че ако всеки направи малко добро за другите, ще живеем в много по-добра държава. Хората ще бъдат по-усмихнати. Моята кауза са бездомните кучета. Отглеждам около 9, а с жена ми сме изпратили и много в Германия. Това, което може да ме разплаче е малко дете и бездомно куче“.