Злобен слух: Деница Сачева празнува ЧРД в кръчма

Крими
12:25 - 26 Януари 2021
10208
Злобен слух: Деница Сачева празнува ЧРД в кръчма

Злобна клюка плъзна за отличничката от третия кабинет на Бойко Борисов - Деница Сачева. Читател на Lupa.bg разказа, че министърът на труда и социалната политика уважила иначе забранена от правителството кръчмарска веселба по повод рождения ден на много близката си приятелка и съученичка Силвана, с която дори са съседки в София.

На партито в СПА мотел „Родопско ханче” в пазарджишкото с. Варвара ВИП гостенката завела дори своята майка и детето си. Кръмарските вакханалии обаче все още са забранени.

Остава висящ въпросът дали ще изтече официална информация по казуса, която да потвърди или отрече хоремагското забавление, проведено в петък вечерта, 22 януари, в разрез с противоепидемичните мерки.

Читателят на Lupa.bg обясни, че за да се застраховат срещу „папараци”, Сачева и собственичката на хотела Генка забранили всякакви телефони и фотоапарати.

СПА мотел „Родопско Ханче” има 12 стаи, ресторант и механа. Мълвата носи, че за предстоящия уикенд Деница Сачева била запазила по-голямата част от хотела за три дни - от петък до неделя.