Зомбори с подарък към Галена

Фолк дивата избухна със суперлативи за актьора

Нещо за четене
15:24 - 12 Април 2024
10352
Зомбори с подарък към Галена

Галена избухна със суперлативи за Владимир Зомбори, който грабна поредната победа в “като две капки вода”, пресъздавайки образа на Азис, а на сцената до него застана попфолк звездата, за да изпълнят заедно големия хит “По, по, по”.

„Влади е истински талант. Вкъщи сме негови огромни фенове. Преоткрих го, тук на сцената на „Като две капки вода“ – заяви певицата пред камерата на NOVA.

Талантливият актьор също отвърна с трогателни думи към певицата и й подари спечелената пета награда като победител в съответния епизод – книгата на Магардич Халваджиян “Без реклами”.

По време на изпълнението от време на време се е обърквала, че до нея наистина пее Азис не скри изненадата си тя: „Минути преди да излезем на сцената се обадихме с видео на Азис, той много се развълнува и аз знаех, че това ще помогне на Влади за изпълнението му. Всеки от нас, излизайки на сцената и имитирайки толкова популярен изпълнител, носи отговорност. Получавайки неговата подкрепа предварително, със сигурност му е подействала успокояващо“.

Владимир Зомбори на свой ред признава, че разговорът и подкрепата на Азис са го развълнували много. Актьорът е категоричен, че вотът на публиката е най-голямата победа за него и най-великото нещо.