Зрители скочиха срещу "Черешката" и "Под прикритие"

През ключалката
17:49 - 15 Януари 2021
17313
Зрители скочиха срещу "Черешката" и "Под прикритие"

Масово недоволство за "Черешката на тортата" и българския сериал "Под прикритие" цари в интернет. Зрители на Нова тв пропищяха от старите епизоди на сериала и забавното кулинарно предаване, видя Lupa.bg.

"То ако не е "Сам вкъщи", ще е "Под прикритие".... баялдисахме вече де", "стига глупости, тоя филм сме го гледали по 3 пъти всички хора, дайте нещо ново", "Несериозно е да търсите рейтинг със сериал от минало време познат на основната Ви целева аудитория", "По всички телевизии се въртят от стари, по-стари филми. Скоро засякох дори "Ласи". На моменти се обърквам в кои години живеем..." - са само част от коментарите под рекламата на крими сериала във фейсбук.

Отделно има много подигравки и за актьорската игра на Ивайло Захариев, който е сравняван с дръвче и се "радва" на редица мемета и колажи със широколистни дървета.

Иначе позитивното и забавно предаване „Черешката на тортата“ също отнесе хейт в социалните мрежи. Причината е, че от тази седмица гледаме повторения, които са доста стари.

"Вече сме го гледали това!", "Много старо", "Излъчихте 10 НОВИ епизода преди празниците и сега стари епизоди от преди 100 години, ами ние да не сме малумни едно и също да гледаме?", "Пуснете нещо ново стига само тъпи повторения. Аман от глупости вече", "Защо Нова телевизия не поставя надпис "повторение",когато излъчват стари епизоди? Не че ми е от значение,така или иначе сменям канала,но все пак е редно да уведомяват зрителите си", са само част от критиките към забавното кулинарно предаване.