Зверска катастрофа в Лесново, пътят е отцепен (ВИДЕО)

Това беше единственото място, от което можеше да се стига от село Гара Елин Пелин до град Елин Пелин, след като затвориха моста, свързващ двете населени места заради взрива в склада за фойерверки миналата седмица

Новини
13:30 - 03 Август 2024
5180
Зверска катастрофа в Лесново, пътят е отцепен (ВИДЕО)

Тежка катастрофа стана преди час в село Лесново, община Елин Пелин. Инцидентът е в близост до бензиностанцията на влизане в селото от Доганово. Шофьорът на автомобила се е блъснал в електрически стълб стълб. Полицаите отцепиха движението само в едната лента. Към момента няма информация за пострадали хора.

Пътят през село Лесново беше единственият, от който можеше да се стига от село Гара Елин Пелин до град Елин Пелин, след като затвориха малкия участък, свързващ двете населени места заради взривовете в складовете за фойерверки миналата седмица. Властимащите решиха да се презастраховат със спирането на трафика заради вероятност да има останала пиротехника на пътя.

Така 10 дни хората останаха с единствената възможност да минават през обходен маршрут през Лесново. Пътят през селото обаче е добре познат на местните -  целият в ями, бабуни и локални ремонти. От община Елин Пелин казаха, че шофирането се удължавало с няколко минути, но гневни шофьори споделяха, че им трябват поне още 30 мин., за да стигнат от Гара Елин Пелин до град Елин Пелин - разстояние, което в нормални условия отнема 2 мин. с автомобил. 

">