Звезда на ЦСКА аут за месец

Рафаел Енрике пропуска старта на сезона за червените

У нас
19:04 - 02 Юли 2019
1586
Звезда на ЦСКА аут за месец

ЦСКА загуби основен играч за началото на новия сезон. Става дума за крилото Рафаел Енрике, който е получил контузия по време на подготвителния лагер в Австрия.

Бразилецът ще отсъства около месец, съобщава официалният сайт на клуба след направените прегледи. Това означава, че Енрике със сигурност пропуска мачовете с Титоград (Черна гора) от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Ето цялото съобщение в сайта на ЦСКА:

„Бразилецът Енрике Рафаел напусна лагера на тима ни в Австрия. Той получи контузия и се прибра в София, където премина преглед при специалисти днес. Лекарите установиха, че Енрике има възпаление на капачката на коляното. Възстановяването му ще продължи около месец, след което той ще бъде на разположение на треньорския щаб.

Енрике взе участие в две от контролите на тима ни по време на подготовката в алпийската страна. Той започна като титуляр срещу Прибрам, а във втората проверка срещу унгарския Ференцварош влезе в игра на старта на второто полувреме. Бързоногото крило пропусна последния двубой срещу Шахтьор Донецк заради травмата”.

Снимка: lap.bg