Звезда на Disney нагази в порното (СНИМКИ)

Дан Бенсън заработва с голям успех в платформата за възрастни OnlyFans

Нещо за четене
16:33 - 23 Януари 2023
4415
Звезда на Disney нагази в порното (СНИМКИ)

Животът се върти, всичко се променя и след като от невинната Хана Монтана получихме палавата Майли Сайръс, която ближеше големи работнически чукове по гащи в едно видео – вече нищо не може да ни учуди. Е, още една звезда на Disney Channel реши да ни шокира брутално, като от Зийк в Wizards of Waverly Place се превърна в секс машина във филми за възрастни, пише каналът Vbox7.

Дан Бенсън, който беше звезда на Disney постигна голям успех, публикувайки пред своите близо 200 хиляди последователи в TikTok всичко за своето влизане в порно индустрията. Това се наложило след като

преди години голи снимки на Дан изтекоха в интернет пространството и след като всичките му опити да ги изтрие оттам се оказаха неуспешни.

Така той решил решил да превърне дефекта в ефект.

„Накрая реших, че след като така или иначе всички са видели голото ми тяло е време да направя пари от това“ – сподели Бенсън. Във видеоклип към последователите си Дан казва, че от началото на кариерата си през 2022 г. е създал много приятели и е постигнал голям успех в OnlyFans.

Срещу $20 на месец любопитните фенове могат да се абонират за неговия канал в палавата платформа

и да видят това божествено тяло, което вече е далеч от филмчетата за деца и тийнейджъри. Актьорът е много активен и в Twitter и Instagram, затова можете да видите и там какви ги върши, само че с дрехи.