Звездни темерути: Зодиите, които никога не казват извинявай

Топ
17:44 - 19 Ноември 2020
2816
Звездни темерути: Зодиите, които никога не казват извинявай

Сред зодиакалните знаци има такива представители, които могат да ни скъсат нервите и дори да не се извинят след това. Тук може да видите кои са тези зодии, за да имате едно наум с тях.

Телец

Когато Телецът е взел някакво решение или е застанал зад oпределена позиция, няма сила на света, която да го накара да промени мнението си. Той много добре разбира, че не е прав, но е толкова убеден в правото си да не отстъпва, че изглежда по-уверен от всякога, макар вътрешно да знае, че греши. Единственият начин да се признае за виновен е, ако усети, че съществуването на връзката им е поставена под въпрос.

И все пак ще му трябват няколко дни, за да помисли обстойно над ситуацията и ако реши, ще изрече заветното „Извинявай!“

Лъв

Когато си толкова ярка, експресивна и драматична личност, какъвто е Лъвът, няма как всички да те харесват и винаги да са съгласни с теб. Освен това Лъвовете имат склонността да се опитват да властват над останалите и да не зачитат техните чувства. Когато някой очаква от Лъва да се извини, на него това му изглежда изключително нечестна игра. Те го възприемат така, сякаш трябва да се оправдават за това, че са просто себе си.

Те нямат проблем с това дали ги харесваш или не, но пък ако наистина се признаят за виновни, ще ви направят малък жест или подарък, но никога няма да кажат думичката „Извинявай"!

Скорпион

Въпреки че всеки Скорпион е различен и носи своите генетични особености, те до един дълбоко в душата си мечтаят да имат власт над хора и обстоятелства. Това тяхно качество е особено изразено в личните им взаимоотношения, където никога не се примиряват с подчинената роля. Когато се скарат с някого и започнат да се държат грубо и надменно, те задължително ще наблегнат, че във вас е причината за тяхното нетактично и злобно поведение. В тяхното съзнание, вие сте човекът, който винаги трябва да се съобразява и да не предизвиква лошата им страна да се показва наяве. Никога не трябва да попадате в този манипулативен капан.

Ако продължите да отстоявате позициите си, рано или късно Скорпионът ще дойде да търси прошка.

Водолей

Ако Водолеят разбере, че очаквате от него извинение, вероятно ще си помисли, че може би се шегувате. Няма да се изненадам, ако дойде при вас и ви каже, че е време да пораснете и да не се занимавате с глупости. Според него влагате прекалено много емоция в ситуацията и преигравате. Със сигурност ще ви отпрати с раздразнение да си ходите или просто ще ви игнорира. Но ако застанете твърдо зад позицията си и ги убедите, че са сбъркали с ясни и логични аргументи, няма да им отнеме много време да признаят грешката си. Те не могат да понесат факта, че постъпват неетично или лицемерно, тъй като честността е висша ценност в техния живот.