Само в Lupa.bg: Габриела и майка й опитвали да убият Пейо с психотропни вещества?

Красимира Трифонова запалила колата на зет си на Алеко – любимото му място за почивка

Общество
17:43 - 24 Януари 2024
8727
 Само в Lupa.bg: Габриела и майка й опитвали да убият Пейо с психотропни вещества?

Убийството на 44-годишния Пейо Пеев е планирано, категоричен е пред Lupa.bg криминалистът Иван Савов. Според него възможно е да е бил упоен, но не е изключено мъжът на Габриела да е удушен от нея и майка й дипломатката Красимира Трифонова без "помощни средства". Той е бил много отслабнал и двете жени лесно са се справили с него.

Габриела Славова

                                                  Красимира Трифонова

Негов приятел сподели, че Пейо е станал 50 кг:

„По принцип е доста слаб и дребничък. Сега, когато за последно го видях на 5 януари, просто беше един призрак. Макс 50 кила с мокри дрехи. Изпиха му душичката. Има данни, че са му сипвали психотропни вещества, когато е бил на гости. Той самият казваше, че няма спомен за някои събития. Седмица по-рано преди злополучната вечер на Ивановден при подобна среща Габриелчето му носи топъл шоколад в колата да се сгреел, защото той не се качваше в апартамента им, нашето момче усеща неразположение, тръгва си сам с колата и се прибира на късмет, а в къщи вече залита и на следващия ден е бил дроб и обездвижен. Това за мен си е първи опит за убийство. Не знам какво са му дали. Е, на втория път вече са бързали и не са се шегували. Убиха го защото беше добър и доверчив”.

Пейо е обичал да се качва на Алеко. Снимал е природата и й се е наслаждавал. Именно там е била закарана колата с трупа му. „Те решиха да го подпалят на любимото му място, та и всички ние, за които той беше светлина да не можем да си го изпратим, а ще гледаме затворен ковчег”, споделят негови приятели.

Те се опасяват, че докато Габриела е под домашен арест, ще заличи доказателства за убийството. „Как така освобождават равноправен килър в домашен арест уж да се грижи за децата, при положение че те не са при нея. Ама тя трие фейсбуци, върти телефони сега, заличава някакви доказателства”.

Припомняме, че 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „Алеко” на Витоша на 18 януари. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Жертвата е била удушена, а след това пожарът – инсцениран. Обвинени бяха съпругата на Пейо – Габриела и майка ѝ.