1000 евро на нощ за SEX с Венета Райкова

Шоу
14:34 - 20 Декември 2021
12856
1000 евро на нощ за SEX с Венета Райкова

"Хиляда евро за вечер в Свети Влас?", така гласи неприличното предложение към бившата водеща и настояща писателка Венета Райкова, което предизвика гнева ѝ. Въпросът е зададен от мъж на име Станислав, който отправил офертата към 47-годишната блондинка и я вбеси.

Само преди седмица бившата водеща обяви, че поддържала интимни връзки за по "1-2 пъти" с млади мъже, които я вдъхновяват, но не се стига до нищо сериозно. Явно това е провокирало Станислав да си пробва късмета, пише "България днес". "Пийте си хапчетата и не се излагайте", отговаря ядовито Венета на палавото предложение.

Преди ден пък русокосата поповчанка сподели пост в iнстаграм, представляващ изрезка от вестник (на снимката) със заглавие: "Новият мъж на Венета Райкова". "В десятката!! Само за едно не сте познали - колкото и да е красив, събуждам се сама. Посрещам ги в този вид, но после бързо ги изпращам, разговори, хъркане и да си споделям леглото - не, благодаря", коментира тя пикантния шеговит фрагмент, хвърляйки светлина върху интимния си живот.