11-годишната дъщеря на Захари Бахаров стана актриса

Актуални новини
12:30 - 12 Август 2024
1621
11-годишната дъщеря на Захари Бахаров стана актриса

Дъщерята на Захари Бахаров усилено върви по стъпките на своя баща. Едва на 11 години тя вече може да се похвали с първа роля в киното, което няма как да не е голям повод за гордост за актьора, който днес празнува своя 44-ти рожден ден, пише "Телеграф".

Къдрокосата красавица, плод на любовта му с журналистката Диана Алексиева, е слабото място на Захари. На 27 март, международния ден на театъра, Кая навърши 11 г., а майка ѝ я поздрави в социалните мрежи с умилителна снимка, на която дърпа ушите на своя баща.

„Както виждате, тя отдавна му се е качила на главата, затова на този ден първо вдигаме чаши в нейна чест! Кая“, пише към снимката Диана Алексиева. Тя е подкрепила изцяло решението на дъщеря си да влезе в киното, а Захари със сигурност ѝ дава съвети и насоки.

Лентата, в която се снима - „Да правиш любов“, разказва за децата на соца, като в нея участва и единият от синовете на Деян Ангелов – Ален. Любопитен факт е, че Захари Бахаров участва в лентата на Венци Сариев - „13 август“. Именно там той е разбрал колко талантлив и всеотдаен към това, което прави, е режисьорът, затова и големият брат Бахаров е поверил дъщеря си в негови ръце. Диана и Захари имат и син Максим, на 14 г., който обаче засега поне няма афинитет към киното.