11.11. – приемете енергията на любовта

Ноемврийският ден е сред най-силните в годината

Мистика
14:54 - 11 Ноември 2021
3193
11.11. – приемете енергията на любовта

Има не един и два силно енергийни дни в годината – равноденствията, слънцестоенето, Йордановден, Еньовден и още поредица от огнени български, станали в последствие и християнски празници.  

11 ноември е един от тях. Той е сред дните, в които чудесата се случват, благодарение на безусловната любов в сърцата и стремежът всичко наоколо да е хармонично, красиво и мирно. В такива дни е по-лесно осъзнаването, че Бог е в сърцето на всеки човек. С доброта, любов, смирение и търпение могат да се преместят планини и така светът да се превърне в истински рай. Труден е пътят към това, но е постижим, а финалът е безкрайна радост.

 На 11.11. е особено важно да забравим за страха, за безпокойството и мъката, и да виждаме в сърцата и съзнанието си онази нова реалност, в която има само здраве, обич и щастие. Да си представим мир и любов за своите близки, за цялата Земя и Вселена. Новият свят без мъка минава през сърцето и рано или късно всеки човек ще открие тази пътека. Дотогава мъдрите съветват да си представяме щастлив и красив свят, който непременно ще се сбъдне, защото няма нищо по-силно от обичта и мисълта на човешките сърца. 

Четирите единици са свързани с мощна женска енергия, която помага на мъже и жени да прегърнат бога в себе си и отново да открият красотата, радостта и оптимизма в живота.

Ако животът ви е бил муден, ако сте се чувствали неудовлетворени и уморени, 11 ноември донася глътка свеж въздух. Активирайте енергията на този ден, като в силните му вибрации впишете своите намерения за нови начала и действия. 11 ноември е и чудесен ден да се свържете с вашите ангели и духовни водачи за божествено вдъхновение.