12-годишна изнасилена от чичо си и братята си в Индия

След гаврите лелята удушила и обезглавила момичето

Новини
18:30 - 21 Март 2019
2220
12-годишна изнасилена от чичо си и братята си в Индия

Поредна шокираща драма от Индия! 12-годишно момиче е било изнасилено групово от чичо си и от братята си, след което било удушено и обезглавено от леля си. Осакатеното тяло на 12-годишно момиче е било открито на 14 март при полицейско издирване, след като не се прибрало от училище предния ден. Семейството сигнализирало полицията, че девойката липсва от предния ден.

Грозната сцена се разиграла в Сагар, щата Мадхя Прадеш, в централна Индия. Полицията заподозряла първо чичото, след като той обвинил за убийството друг съселянин, с когото имал имотен спор.

Разследването изяснило, че момичето е заведено в къщата на чичо си и е било изнасилено от него и от един от своите братя. По-късно в гаврата се включил още един от нейните братя.

Когато жертвата на сексуалните гаври заплашила да отиде в полицията и да се оплаче, тя била удушена от леля си, а след това обезглавена и изхвърлена на полето.

При издирването полицията се натъкнала на окървавени дрехи и предполагаемото оръжие на убийството — сърп.

В полицейско изявление пред местната телевизия се казва, че насилниците са идентифицирани. Чичото, лелята и двама от братята са арестувани, а третият брат е обявен за издирване.

Индия има огромен проблем със сексуалните посегателства над жени. Средно по сто изнасилвания биват докладвани всеки ден в многолюдната азиатска държава. Жертвите обикновено са заплашвани да не съобщават на властите за инцидентите. Бавното правораздаване и слабата полицейска система допълнително влошават картината.

Полицейските органи били втрещени от бруталното изнасилване, последвано от убийство