13 млн . за 1 час работа седмично - Хари и Меган го могат!

Данъчните документи на фондацията на херцозите показват как двамата си живеят живота в САЩ

Шоу
17:39 - 30 Март 2023
2044
13 млн. за 1 час работа седмично - Хари и Меган го могат!

Принц Хари и съпругата му Меган работят по един час седмично в своята фондация "Арчуел", но това не им пречи да са събрали 13 милиона долара от “двама богати благодетели“, заявиха пред в. "Сън" служители на височайшата двойка.

Вестникът, който се е сдобил с данъчните документи на фонданията, твърди, че в тях е записано, че Хари и Меган работят във фондацията си 52 часа на година. Данъчната декларация показва още, че фондацията - кръстена на 3-годишния син на семейство Съсекс Арчи - е дала 3 096 319 щатски долара безвъзмездни средства и е събрала “по-малко от 4 500 долара публично дарения”.

Данните доведоха до спекулации, че по-голямото дарение е направено от Опра Уинфри в замяна на интервюто, което херцогът и херцогинята на Съсекс дадоха през март 2021 г. Според журналистите, останалите 3 милиона долара са дошли от самия Хари, като част от 20-те милиона долара аванс, които поличу за противоречивата си автобиография "Резервен".

Хари и Меган не получават заплата от фондацията си, но главният изпълнителен директор Джеймс Холт, който също работи един час седмично, получава заплата от 59 846 долара и други придобивки от 3 832 долара, което означава, че печели 1 224 долара на час.