15-годишна зарови бебето си живо, куче го спаси

Жестоката драма разтърси Тайланд, песът Пинг-Понг стана герой

Свят
14:55 - 18 Май 2019
8827
15-годишна зарови бебето си живо, куче го спаси

Куче откри насред полето новородено дете, което било погребано живо от уплашената си 15-годишна майка, съобщи "Дейли мейл”.

Драмата разтърси провинция Накхон Ратчасима, североизточен Тайланд, на 15 май. 41-годишният Уза Низайка тръгвал на разходка по едно от фермерските полета със своето куче Пинг Понг. В един момент песът изненадващо залаял и започнал да рови в земята с предните си лапи.

Стопанинът му го доближил и видял стърчащо краче на дете. Той бързо го изкопал и го откарал в болница. По данни на изданието животът на момченцето не е застрашен. Полицаите открили майката – 15-годишна жителка на селото. Тя си признала, че криела бременността си, тайно от всички е родила и решила да закопае бебето, защото се плашила от негативната реакция на родителите си. Уточнява се, че те планирали да приберат внука и да го отглеждат.

Низайка разказал също, че местните жители останали във възторг от кучето му, което било вярно и послушно. Той уточнил, че Пинг Понг използва само 3 от лапите си след като бил ударен от кола.