155-килограмова моделка ще мре от затлъстяване

Стил
14:58 - 05 Май 2022
4445
155-килограмова моделка ще мре от затлъстяване

155-килограмовата американка Тес Холидей е официално призната за най-дебелия "плюс" модел в света. Фенове на пухкавата красавица многократно я предупреждават, че теглото ѝ вече е достигнало своя максимум и ако не свали излишните сланини в близко бъдеще, може да умре. 

Холидей толкова засегната от всички тези думи, че подготви необичаен отговор на призивите. В социалните си мрежи Тес публикува поредица от снимки в бледорозово бельо с пера на гърдите и жартиери. В този си вид моделът "плюс" е полегнала в луксозно легло, но статусът под тези снимки се оказа истинска изненада за мнозина. “Когато скоро умра от затлъстяване, бихте ли се уверили, че ще използват тези снимки” - написа Тес, присмивайки се на твърденията, че вече е качила твърде много килограми.

От ранното си детство Тес винаги била с наднормено тегло. Тя неведнъж е споделяла, че през целия си живот се е сблъсквала с негативизъм и неодобрение, не само в училище, но и в собствения си дом. Единствената ѝ опора по това време била майка ѝ, която насърчила Тес да опита късмета си като модел. Холидей измина дълъг път, за да стане известна и търсена звезда, но през цялото това време тя продължи да се бори с негативизма.