16-годишна българска блесна в италианския „Х фактор“

Шоу
19:17 - 27 Ноември 2021
3363
16-годишна българска блесна в италианския „Х фактор“

16-годишната българка Никол Паласчева, която участва с артистичния псевдоним Ника Парис на италианския "Х Фактор" 2021, не можа да стигне до полуфинала.

На петото излъчване от сцената на програмата за музикални таланти тя представи собственото си парче на английски "No Limit" и песента на Дуа Липа "Don"t Start Now", съобщи "24 часа".

Ника пя с цялата енергия, спонтанност и ентусиазъм на младостта си. На втория кръг от предаването обаче беше елиминирана от съдиите, когато трябваше да избират между нея и италианския изпълнител Балтимора. Момичето беше спасено единствено от собствения си ментор - английският певец Мика.

"Горда съм със себе си, хареса ми това, което направих. Много хора съжаляват за моето напускане, но не трябва да съжаляваме за него. Това е само началото. Исках да покажа на хората, че ако желаеш нещо в живота, не трябва да си седиш комфортно в собственото си пространство, а да излезеш от него.

Тук не съм сред приятелите и семейството си, но се запознах с много хора и това ми хареса. Исках да демонстрирам, че всичко е възможно, ако го искаме, наистина!". Това каза Ника Парис пред журналисти след напускането на "Х Фактор".

Освен нея беше елиминирана и бандата Ле Ендриго. Така на полуфинала отиват петима конкуренти.