16-годишно момиче е в болница след катастрофа

Новини
08:15 - 19 Август 2021
2427
16-годишно момиче е в болница след катастрофа

16-годишно момиче е настанено в болница след инцидент на пътя Бургас - Варна, няма опасност за живота му. Това съобщиха от МВР - Бургас. Инцидентът е станал на 18 август т.г. около 09.40 часа на пътя Бургас – Варна, км. 177 (в района на кръстовището за местността "Иракли".

Лек автомобил "Опел Астра", с пазарджишка регистрация, управляван от 65-годишен мъж от Панагюрище, поради неспазване на дистанция допуска катастрофа с лек автомобил -Фолксваген Транспортер", с варненска регистрация, управляван от 51-годишен мъж от Варна. "Фолксваген"-ът от своя страна блъска намиращия се пред него л.а. "Опел Антара", с варненска регистрация, управляван от 59-годишен мъж от Варна. Водачите са тествани за употреба на алкохол, като пробите им са били отрицателни.

От катастрофата пострадало пътуващото на задната седалка в лекия автомобил "Фолксваген Транспортер" 16-годишно момиче от Варна, което с контузия на главата и коремната област, е настанена в отделение "Неврохирургия" към УМБАЛ - Варна, без опасност за живота.