17 000 пяха с Никос Вертис в София

Новини
16:51 - 01 Април 2022
8635
17 000 пяха с Никос Вертис в София

Концертът на Никос Вертис, който след двукратно отлагане заради пандемията, се проведе в сряда вечерта в зала Арена Армеец в София, се увенча с голям успех. Най-популярният и актуален гръцки певец и композитор в момента е и един от най-обичаните артисти от южната ни съседка у нас и това се видя още в понеделник сутринта, когато пристигна на летище София. Журналисти, фотографи и фенове го посрещнаха с желание да му вземат интервю и да се снимат с него.

Билетите за концерта се разпродадоха само за няколко седмици от сайта на копрудоцента и така в сряда вечертa 17 000 души пяха и се забавляваха от сърце заедно с гръцката звезда, като продуцентът Вангелис Пападопулос превърна „Арена Армеец“ в истинско бузуки. На ВИП сепаретата най-отпред да се насладят на изпълненията на своя колега бяха Тони, Фики и Емрах Стораро, Галена, Меди, Илиян, Лия, Нелина, Тони Димитрова, Драго Драганов и др.

Певецът излезе на сцената с 21 музиканта и две беквокалистки и се раздаде за българската публика.  България се движеше в ритъма на Никос Вертис и още дълго време ще се говори за това фантастично шоу.