18-годишната щерка на Чарли Шийн разцъква по бельо в Монтана (СНИМКИ)

Сами Шийн демонстрира перфекнти форми и накара мъжете да оплезят езици

Новини
18:00 - 29 Март 2023
7690
18-годишната щерка на Чарли Шийн разцъква по бельо в Монтана (СНИМКИ)

Дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс - моделът Сами Шийн, показа невероятно стройната си и тонизирана фигура в бял бански, докато се радваше на снега. В профила си в Инстаграм 18-годишната руса красавица добави червено-бяла шапка на Дядо Коледа за следколеден поздрав към 118 000 свои последователи.

"Гринч ми открадна дрехите тази година" - пошегува се жителката на Лос Анджелис в своя надпис. Звездата се е фотографирала в снежна обстановка, докато е на почивка в Уайтфиш, Монтана.

Русата ѝ коса беше спусната под червено-бялата шапка на Дядо Коледа, като беше добавила красив грим.

Бялото бельо е с триъгълна горна част и малки гащички, които ласкаеха много добрата ѝ фигура, тъй като тя показа плосък корем. Звездата добави бели ботуши с пухкава платформа за сняг, за да запази краката си топли при ниските температури.

Сами държеше бяла чаша с шоколад, докато позираше пред камерата. Тя позира и до сладък снежен човек. Сестра ѝ Лола пък се включи с лайк.

Звездата работи за платения сайт OnlyFans през тази година. Тя влезе в заглавията на вестниците, защото публикуваше секси снимки заедно с майка си - момичето на Бонд Денис, която преди почти 20 години е позирала за Playboy.

През септември беше разкрито, че съпругът на Денис - Аарон Фипърс, ѝ помага да снима съдържанието си за OnlyFans.

Звездата от "Диви неща" се присъедини към уебсайта през юни, само няколко дни, след като дъщеря ѝ Сами се регистрира в услугата.

И сега Денис е наела партньора си да ѝ помага да прави секси снимки за платформата за възрастни - признавайки, че цени мнението му.