18+: “Образователна” SEX книжка за деца подлуди Австралия

Илюстрованото издание изглежда все едно е подготвено от ветерани в порно индустрията

Новини
22:30 - 21 Юли 2023
12660
18+: “Образователна” SEX книжка за деца подлуди Австралия

Пищен скандал тресе далечна Австралия, а поводът е неотдавна издадена илюстрована книжка със закачливото заглавие “Welcome to Sex”. Книжката е дело на известната в Сидни прогресивна радиоводеща Юми Стайнс и е реализирана с помощта на докторка, вихреща се в областта на сексуалното образование.

Нищо скандално до момента, в който не става ясна аудиторията на потенциалните читатели: 10-15-годишни деца, а според авторите изданието било подходящо дори за 8-годишни.

За скандала информира популярна българска блогърка в социалните мрежи. 

Книжлето се продава отскоро се продава в по-големите онлайн книжарници, както и в BigW (местен магазин от типа на “Кауфланд”, “Метро” и подобни по обем на продажби и обороти).

Авторката на порнографското книжле Юми Стайнс има 4 деца от два брака

Стайнс, която по съвпадение е фенка на медикализма и феминистка с бръсната глава и знаме-дъга на профила си, към момента е разведена и има 4 деца от два брака, всичките в тийн и претийн възраст. Освен успешен радиоводещ и журналист, г-жа Стайнс е автор и на още няколко книги, основно имащи за цел да образоват момичета, навлизащи в пубертета.

Последната творба на тази писателка — Welcome to Sex — прави опит да обхване по-широка аудитория и да бъде още по-прогресивна и инклузивна.

Тя обяснява в детайлни картинки и живописни подробности неща като секс, мастурбация, fingering, scissoring

(това било когато двама възрастни допрат гениталиите си и ентусиазирано се затъркат), анален секс, поза 69, свободата да си избираш джендър и други модерни концепции. 

Живописните илюстрации и езикът на повествованието са специално подбрани така, че да звучат близо до децата и дори двойната страница с различни видове пениси в разнообразна степен на окосмяване е направена в анимационен стил, за да не стресне някое 11-годишно чедо, докато се образова. Специално внимание е обърнато и на палитрата от полове и транс-вълнения, а

за да се избегнат недоразумения, в книгата не се говори за мъже и жени, а просто за “собственици на пенис” и “собственици на вагина”.

Както е редно, всички джендъри са детайлно изяснени на хлапетата

Публикуването на това книжле (няколко седмици) е съпроводено от рекламна кампания във всички главни медии и придружено от гръмки хвалби.

Няма прогресивна личност в Австралия, която да не  е изразила радостта си от тази нова крачка към навременното сексуалното ограмотяване на мало и голямо.

Само така можело да се спасят децата от неудобството да задават въпроси, да се чудят какво се случва с телата им и, не дай Боже, да се учат на секс от порно-филмите, които неизменно щели да загледат от 10-годишни.

Знаейки отрано какво е анален секс и scissoring, както и успокоени, че при орален секс жените могат да гълтат, подрастващите са несъмнено предпазени

от всякакви надвиснали сексуални беди, пише блогърката Сетая Брат, която се радва на внушителна аудитория от над 27 хиляди почитатели във Фейсбук.

След има-няма няколко седмици живот навън обаче, новият секс-алманах започва да привлича вниманието на родителите и не след дълго в социалните медии се появяват снимки и клипчета на съдържанието му. Повечето родители са на мнение, че подобна порнография няма място на рафтовете с детски книги и че

книгата по-скоро има за цел да разврати, отколкото да ограмоти,

а малцина обявяват, че нямат търпение да закупят изданието на децата си. 

В последните дни скандалът вече е толкова шумен и голям, че основните автори и разпространители на книгата са с изключени телефони и коментари в социалните медии, а BigW се принуждава да я спре от продажба, за да се спаси от ордите разгневени родители. Наред с ядосаните имейли, писма и обаждания до книжарниците, някои хора подават сигнали за детска порнография към полицията, а други събират всички копия на книгата от рафта на магазина и ги прибират на сигурно под килимите и хавлиите. 

На картинката долу вляво е постигната абсолютната инклузивност — хем две жени, хем различни раси, хем боди позитивити — и двете са малко по-пищни, а едната като че ли и ампутирана ръка има…

Авторката, разбира се, наред с други представители на “прогресивната” мисъл, продължава да твърди, че всяко 10-годишно дете се нуждае тъкмо от нейната книга и всеки, който твърди обратното, е изостанал и неграмотен тръмпист. В интервю г-жа Стайнс казва, че

яростната атака срещу книгата ѝ може да сравни единствено с тръмпизъм

и се жали, че исторически светът върви не напред, а назад, щом се е върнал към колективния линч на книги.

Аз лично от тази забавна история извлякох следните неща:

1. Научих какво е scissoring и rimming.

2. Примирих се, че съм изостанала и неграмотна тръмпистка, тъй като категорично и абсолютно отхвърлям възможността книжарниците да продават и децата ми да притежават такива “детски” книги.

3. Зарадвах се, че повечето хора като че ли най-сетне взеха да се пробуждат от зимния си сън. 

Очаквано публикациите за порнографското книжле в Австралия (но и на Запад) събират хиляди коментари. Не закъсняват такива и у нас.

Ето най-живописните:

Отвратът е потресаващ... Не е проблем, че има подобни индивиди като тая авторка — все пак сме демокрация и всеки ненормалник има право на мнение.

Проблем е, че подобни откачалки получават пълната подкрепа от правителствата, а много често правителствата дори са поръчители и спонсори на подобни проекти…

Евроатлантически ценности… В последните години те са вързани с така наречената демокрация, с която така умело насочват човечеството към самоунищожение. С така наречената демокрация ни затварят очите и душите и ние си я пришиваме като върховен идеал... 

Предлагам авторката да дойде да презентира книжлето в Перник…

Не ме учудва нищо вече. Още през 2018-2019 г.,когато работих в детска градина в Стокхолм, беше ни “спуснато” отгоре, т.е. министерство и директор, че сме задължени да четем подобни книжки на децата. Дори си спомням, че беше някакъв вид проект, защото ходихме и с децата до библиотеката да вземаме и връщаме книжки на тази тематика. А те бяха такива — книжка за семейни модели, направени хубаво с животни, но всъщност дете с двама бащи или две майки. Различни видове бяха. Интересното е, че децата инстиктивно задаваха въпроса “А къде е майката, защо я няма?” и трябваше да се дава някакво обяснение. Другият тип книжки бяха за трансформацията и възможността едно дете да избира какъв пол иска да бъде…

Ужас, и тук в Испания положението е страшно, нямам думи…

Точно подобни дами като авторката горяха публично книгите на Роулинг, защото си беше позволила да изкаже мнението си относно "Що е това, жена.”…

Собственик на пенис, ама в главата вагина ... Ще ме прощавате, ама… Постоянни провокации, които не са съвсем без мисъл и смисъл. Проверяват колко сме успани от материалните си зависимости, но напоследък нещо много бързат и като че трупат грешни ходове.

Това върви с пълна сила във всички европейски държави, скоро и у нас ще се пробват. Затова променят закони, тихомълком. Искат да отпадне криминализирането на педофилията…

Току-що разбрах и аз, че съм тръмпист и собственик на вагина! Ти да видиш! В този ред на мисли съм собственик и на среден пръст! Всъщност на два!

От коментарите става ясно още, че днес книгата е била спряна от продажба в магазините BigW.