2 часа млатили с бухалки убитата в "Орландовци"

Тялото на 29 годишната жена беше намерено преди дни на улицата със завързани ръце

Новини
14:27 - 22 Май 2019
2341
2 часа млатили с бухалки убитата в "Орландовци"

Жената, намерена мъртва в столичния квартал Орландовци, е водила скитнически начин на живот. Извършвала е множество кражби в близко хале. Там са намерени бухалки, по които е имало кръв.

Жертвата 2 часа е държана и бита в склада, преди да бъде изнесено на улицата, стана ясно по време на брифинг на Софийски градска прокуратура.

Нанесени са й множество удари, има счупване на главата и крайниците, смъртта е настъпила от удар в главата, а нападателите са се предали сами.

Вчера от прокуратурата са повдигнали обвинения на тримата извършители.  Те са за умишлено причиняване на смърт по особено жесток начин.

До фаталния край се стигнало след нанесени множество удари на жертвата в областта на главата, гръдния кош, корема и крайниците.

Тялото на 29 годишната жена беше намерено преди дни на улица в столичния квартал "Орландовци". Ако бъдат признати за виновни по повдигнатите им обвинения, извършите могат да получат наказания в размер от 15  до 20 години "лишаване от свобода“, "доживотен затвор“, или "доживотен затвор без право на замяна“.
Разследването по случая продължава.