20 години живях на Марс

Майкъл Релфи твърди, че в Америка направили машина за пътуване във времето

Мистика
16:11 - 29 Септември 2020
9041
20 години живях на Марс

Входове към миналото и бъдещето или към други измерения – така изглеждат порталите във фантастичните филми. Според любители на странните теории тези портали съществуват и са използвани от древни времена от посветените хора на Земята.

Двама информатори от Национална сигурност на САЩ казват, че Министерството на отбраната е разработило технология за пътуване във времето още преди 50 години, пише мегавселена. През 1967 правителството на САЩ вече притежавало напълно функциониращо съоръжение за пътуване във времето, което е създадено благодарение на записки на Никола Тесла.
По онова време технологията била използвана за прикриване на тайни операции, както и за придобиване на политическо и икономическо предимство чрез научаване на бъдещето. Смята се, че агенти на ЦРУ са конфискували голяма част от бележките на Тесла, които се отнасяли до телепортация и пътуване във времето.

Един от информаторите се казва Майкъл Релфи. Принадлежал към въоръжените сили на САЩ и твърди, че бил участник в топ секретна операция. Постъпил на работа през 1976 г. и прекарал 20 г. на Марс, като задачата му е била да поддържа и развива една от двете американски колонии на Червената планета. Тук става още по-странно – базите на Марс имали сериозно стратегическо значение и за да можело съществуването им да остане в тайна, те били построени в бъдещето. Релфи казва, че след 20-годишната си служба на Марс възрастта му е била обърната и бил върнат назад във времето. Той твърди, че това е обичайната процедура, а някои определени спомени се блокират или изтриват преди връщането.

Доктор Андрю Базиаджо бил участник в проекта Пегас, проведен от 1968 до 1972 година. Операцията била свързана с пътуване в пространствено-времевата холограма. Базиаджо твърди, че ЦРУ активно е обучавало надарени американски деца, които трябвало да бъдат първото поколение пътешественици във времето.

Децата са добър вариант за подобни мисии поради няколко ужасяващи причини. Първо, те са идеални кандидати, защото съзнанията им не са обременени от впечатления за света и опит в каквото и да било. Американското правителство проявявало голям интерес към ефектите на пътуването във времето върху телата и умовете на деца. Възрастните пътешественици били доброволци, но след няколко пътувания полудявали. Децата нямали предишен опит или вярвания в нещо, което би ги накарало да полудеят.

Квантовата технология на Тесла намерила и друга употреба на още по-странно място – в политиката. Според д-р Базиаджо хората, които в бъдеще ще изиграят важна роля за страната, били посещавани и предупреждавани предварително.

Базиаджо казва, че е присъствал на обяд през 70-те години, на който Джордж Буш баща и Джордж Буш син били предупредени, че ще станат президенти. Според слухове Барак Обама бил посетен още докато е бил студент. Свидетели, които са учили заедно с него, споделят, че когато се напивал, казвал, че ще стане президент на САЩ.

Базиаджо твърди, че още през 1971 г. видял снимки на терористичната атака от 11 септември 2001 г. Те били направени в бъдещето и били донесени обратно за анализ. Това означава, че американското правителство е знаело за трагедията 30 години преди да се случи.

Според информаторите за тези технологии плащат данъкоплатците, но те нямат представа за съществуването им. И двамата смятат, че хората заслужават да знаят истината за Космоса и присъствието на хора на други планети.