200-300 лв. върви входът за частно SEX парти

Най-високо се котират "масажите с щастлив край" - 80 кинта за половин час

Новини
11:45 - 17 Ноември 2019
27348
200-300 лв. върви входът за частно SEX парти

Семейства въртят частни бардаци в домовете си. Еротичните сайтове предлагат обяви на двойки, които предлагат терен за секс, както и такива, които организират партита за оргии, пише в. "Телеграф". Входът за тези събития е между 200 и 300 лева, като много често се изисква предплата. Предлага се допълнителни услуги и отстъпки за редовни клиенти.

Съпрузи от Пловдив например за пуснали обява за "Ганг-банг" парти - групов секс между няколко мъже и една жена. Изискванията са кандидатите да имат добра лична хигиена и да са поддържани. В обявата са описани годините, височината и килограмите на мъжа и жената, а "членския внос" е 250 лева на човек. Съпрузите предлагат и 10% отстъпка за надарени кандидати. "За да участват се изисква 20 лева капаро", пише в обявата. "Тази неделя организираме секс парти. Вход за двойки - 20 лева, за сами мъже - 300 лева. Входът за сами жени е безплатен. Започваме в 21 часа", гласи друга обява.

В сайтовете има и десетки предложения за т.нар. кукловод. Това са мъже, които споделят жените си за секс и искат да гледат, докато половинката им е интимна с друг. Именно такава оферта търси 40 годишен столичанин: "Спонсорирам семейства, предлагам коректност и дискретност. Подпомагане 500 лева. Няколко пъти месечно ресторанти, подаръци, редовен, здрав, разкрепостен и перверзен секс. Може мъжът да гледа понякога и да се включва на тройка", гласи обявата.

В някои случаи поканите са без финансови ангажименти, но пък критериите са завишени, а мераклиите трябва да кандидатстват със снимки. Най-много предложния има в разделите за компаньонки. Там цените започват от 40 лева и стигат до над 500 в зависимост от времетраенето и услугите. Дамите пък са на възраст от 18 до над 55 години. Сред обявите има и такива, в които жени си търсят партньорки в бизнеса. Няколко са офертите и за платени любовници. В тях се предлага постоянен ангажимент към клиенти срещу редовно месечно възнаграждение.

Предложения има и за телефонен секс, като цените са средно по 60 стотинки на минута. От всички услуги най-скъпо се продават еротичните масажи с щастлив край. Средната цена за това е 80 лева, но може да стигне и до тройно повече, ако масажистката е извикана на адрес. В обявите за работа пък е посочено, че ако се ангажират с конкретно студио и бъдат наети, момичетата могат да си докарат между 3 и 5 бона месечно. Всички предложения за работа в тази сфера обещават най-малко 3000 лева заплата.

Предложения има и за работа в чужбина. Най-честите оферти са за Англия, Испания и Германия. Потребител от София например пише: "Търся момичета с приятна външност от 18 години до 35 години с желание за работа като компаньонки в Испания, може и без опит. Подсигурена квартира и охрана. Високи доходи. Бакшишите са си за Вас. Може да се започне веднага. Работното време си го определяте Вие. Гарантирам коректност, дискретност и сигурност". Обявата обещава твърди 5000 лева на месец. Друг потребител от Благоевград пък търси амбициозни жени, предлагащи ескорт услуги за платежоспособни джентълмени в Англия, като заплащането е двойно. В обява във Велико Търново пък се посочва: "Търсим дами с желание за работа в клуб в Германип като експрт. Добра печелба и всичко е осигурено". Най-високата обявена цена за компаньонки в чужбина е 30 000 лева. Тoлкова обещават и авторите на оферти, които набират кандидати за участие в порно филми.