2020: Какво да очакваме от годината на Металния плъх?

Астролози направиха кратка прогноза за следващата година

Мистика
20:49 - 28 Ноември 2019
48939
2020: Какво да очакваме от годината на Металния плъх?

Китайската Нова година през 2020 г. започва в събота, 25 януари и завършва на 11 февруари 2021 г. Според китайския хороскоп, годината на Металния Плъх идва веднага след Годината на Земната Свиня (2019). Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и поради тази причина този период се счита за година на нови начала и обновление. Годините на Плъха са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032.

Астролози направиха кратка прогноза за 2020 – годината на Плъха според китайския зодиак, предава БГНЕС.

Хората вярват в чудеса. На Нова година особено. Под украсеното коледно дърво всеки си пожелава добро здраве, приказно богатство и безкрайна любов. Какво очаква знаците на зодиака според източния хороскоп през годината на Металния плъх, пред РИА Новости разказа ръководителят на Школата по научна астрология, астрологът С. Безбородный.

Плъх
За хората, родени в годината на Плъха, 2020 г. е годината на големи възможности и максимален късмет. Това просто е тяхната година. Следващата година Плъхът ще отвори новият кръговрат на знаците на Зодиака, така че ще има късмет в абсолютно всички области на живота. Плъховете ще имат особен късмет.

Бик
През идната година на бикът също може само да меу се завижда. Факт е, че Бикът се смята за таен приятел на Плъха. И според китайската философия такова приятелство винаги дава допълнителни скрити възможности. През 2020 г. Плъхът обещава на тайния си приятел успех във финансовия сектор и забележим кариерен растеж.

Тигър
За представителите на този знак следващата година също ще бъде много успешна. Прави впечатление, че през 2020 г. Тигърът може да разчита на приятели и партньори без страх – те ще му помогнат буквално във всичко.

Заек
Но за зайците следващата година ще бъде много натоварена. Тъй като той традиционно е в конфронтация с Плъха, може да го дебнат някои опасности. По-специално, може да има проблеми с официалните власти и атаки от врагове.

Дракон
Драконите ги чака благоприятна година. Хората, родени под този знак, трябва да насочат усилията си към получаване на образование, усъвършенстване на духовното си развитие, а също така да отделят повече време за почивка и пътувания.

Змия
Змиите могат да се подготвят за неутрална година. Вярно е, че представителите на този знак през идната година все още ще получават по-скоро положителни емоции. Най-вече успех ги очаква в опита за по-здравословен начин на живот, значителни постижения са предвидени в областта на спорта.

Кон
Този знак е в открита конфронтация с Плъха. В тази връзка на хората, родени под него, през 2020 г. не се препоръчва да променят местожителството си, партньорите си и като цяло да се опитват да избегнат каквито и да било промени. По-добре е да прекарате 2020 на старото място и в същата среда.

Овца
За тези тревопасни 2020 г. е неблагоприятна година. Скритите недоброжелатели и завистници могат да се активират, от което трябва да се страхувате особено. Съветвам представителите на този знак да се бъдат по-внимателни с парите: не трябва да вземат заеми, както и да намалят разходите си до разумни граници. Като цяло представителите на този знак ще са по-добре, както се казва, „ако не разлайват кучетата”.

Маймуна
Маймуните през идната година ще станат шампиони в любовта. Те ще имат късмет в личния си живот, ще имат възможност да се срещнат с добър партньор, да създадат силно семейство и да се сдобият с потомство.

Петел
Представителите на този знак трябва да приемат изискванията на закона възможно най-сериозно. Тъй като е възможен сблъсък с властите, през следващата година е по-добре Петелът да избягва съмнителни познанства и начинания. Те могат да бъдат въвлечени в някои незаконни дейности, дори и против волята им, така че трябва да бъдете наистина чувствителни към всички сделки и правила.

Куче
За кучетата идващата година е положителна. Особено по отношение на обучението, науката и информационните технологии. Сред представителите на тази зодия студентите, учените и журналистите имат по-голям късмет от всички останали. Освен това повечето кучета ще имат нови приятели през следващата година, обещавайки да ги развият в силни и трайни връзки.

Свиня
Прасетата през 2020 г. не трябва да очакват нещо наистина добро, като цяло годината е неблагоприятна за тях. Ако плъхът отваря кръга на зодиакалните знаци през следващата година, Свинята го затваря. По този начин той е, сякаш встрани от новите възможности. Представителите на тази зодия могат само да бъдат посъветвани да не променят сферата на дейност, да не се опитват да заемат ръководни позиции и просто да се държат по-скромно. Хората, родени под този знак, трябва да се снишат и да продължат спокойно да правят това, което всъщност винаги са правили.