22 август- Пълнолуние във Водолей

Астро
06:24 - 22 Август 2021
5089
22 август- Пълнолуние във Водолей

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 22 август Луната за пореден ден е във въздушния Водолей. Днес тя първо съвпада с Юпитер, планетата на експанзията, късмета и просперитета, а в 15:02 часа е Пълнолуние на 29 – 30 градуса в знака Водолей. Настроението на този ден е приповдигнато, а енергията ни – в своя максимум. Пълнолунието в съвпад с Юпитер разширява нашия мироглед. Подтиква ни към удоволствия, но и към риск, поради силното ни желание да удовлетворяваме всичките си нужди. По принцип Юпитер е планета на „голямото щастие и късмет“, но при предизвикателни аспекти може да оказва и негативно влияние при някои хора.

Много е важно на този ден да не се прекалява в нищо.

Пълнолунията са периоди, в които е добре да завършим нещо или да приключим някакъв етап от развитието си. Време е обновление, за преоценка на постигнатото и пропуснатите възможности, за завършване на проекти и групови взаимоотношения, които са стартирали на по-ранен етап (особено след Новолунието на 8 август). Водолей е знак на новото и прогресивното. Но Пълнолунието е в последния градус на знака, който в астрологията е критичен градус, поради което в световен план може да възникнат по-критични ситуации и като прибавим Юпитер, планетата на вярата, то такива ситуации можем да очакваме на религиозна основа. Това е възможно предвид ситуацията в Афганистан и нарастващата бежанска вълна. Не са изключени също нови конфликти в политиката и в медиите, инциденти с влакове и самолети, технически аварии, прекъсване на електричество, нарушаване на връзките за комуникация, научно-технически открития и нововъведения. 

В личен план неделния ден е по-натоварен енергийно за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Това силно влияние ще се усеща и през някои от следващите 7 дни. Ще реагирате по-емоционално, ще сте по-взискателни и очакващи повече от другите. Важно условие да се чувствате по-балансирани и да не се въвличате в неприятности, е да не предприемате рисковани действия, да спазвате законите и морално-етичните норми на поведение. Заниманията с танци, музика, интелектуални дейности, медитация или с ваше хоби ще се отразят положително на емоционалното ви състояние за постигане на вътрешна хармония. Юпитер е планета на закона, затова не са изключени и юридически проблеми при някои от вас, в зависимост от заложеното в рождения ви хороскоп. Това Пълнолуние обаче ще донесе големи възможности за израстване и успехи на родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. При вас планетата на късмета и просперитета Юпитер ще има особено положително влияние. Възможно е повишение в работата, семейни и финансови придобивки, успех в спортни състезания и конкурси / олимпиади, получаване на награди и други положителни събития. Бъдете здрави!