23-годишна стюардеса заклана от бивш колега

34-годишният Патрик убил Софи в дома й, отказала да му стане гадже

Новини
14:29 - 17 Януари 2020
1593
23-годишна стюардеса заклана от бивш колега

Зверско убийство на млада и красива стюардеса разтърси Хановер. 23-годишната жена трябвало да започне работа в авиокомпанията Austrian Airlines, но била заклана от неин бивш колега, след като не отвърнала на чувствата му.  

34-годишният Патрик и Софи живеели в Десау. Семейството на момичето го познавало, двамата се запознали, когато тя заработвала в голяма верига магазини. 

Мъжът бил влюбен в стюардесата, но тя имала само приятелски чувства към него. Патрик обаче не можел да преживее факта, че София няма да е с него. 

През 2018 година момичето заминало за половин година в Барселона, а влюбеният ексколега я изненадал, като отишъл при нея с очакване да чуе, че Софи е размислила. Патрик се взривил, когато отново чул, че София не иска да му бъде приятелка. Въпреки това той продължил да я преследва. 

Във фаталния ден, безумецът се появил внезапно в дома на стюардесата в Фановер - влязъл през балкона, нападнал младата жена, прерязал й гърлото и избягал. На следващия ден се предал в полицията. В момента Патрик се намира в следствения изолатор.