30 години по-късно: Sodom се завръщат в The Metal Time Machine

Събитието ще се състои отново на същата дата - 15 септември

Актуални новини
14:59 - 14 Септември 2022
2871
30 години по-късно: Sodom се завръщат в The Metal Time Machine

Времето, всички знаем, не се връща назад. Но някои изживявания, набраздили с дълбоки следи емоционалната ни памет и написали легендарни страници в недотам дългата българска рок история, си заслужава... да се ВЪЗКРЕСЯТ!

И така, след три бурни десетилетия на възход и битки, на кризи и триумфи, на възторг и реализъм... нека да прелистим книгата назад - точно с 30 години.

Да, точно така, тези луди хора са планирали да включат метълската машина на времето и да възпроизведат онази безумна, щура, гръмогласна и невероятна вечер, когато немците Sodom разтресоха стадион "Академик" (и цяла София) с първия истински хевиметъл концерт в летоброенето на страната ни!

Апокалиптичният юбилей ще се празнува под мотото THE METAL TIME MACHINE, като организаторите са се постарали колкото е възможно повече елементи да са максимално автентични спрямо митичния първообраз.

Затова шоуто THE METAL TIME MACHINE ще се състои точно на същата дата - 15 септември - и ще взриви Парк център "Юнак". Лайнъпът е абсолютно същият, "както тогава": момчетата от Crash и Alien Industry, след това - "Ера" и Милена и накрая - земетръсните германски хедлайнери Sodom.

Така няколко поколения български метъл фенове - бащи и майки и... техните слушащи рок, вече пораснали деца ще могат да споделят нещо наистина уникално.

Онова усещане за сплотена общност, за метъл армия, която (дори косите да оредяват и побеляват) само става по-силна с годините...