5 бона на участие: Джокович вдигна тарифата на Камелия

Фолк ветеранката качи мизата, гони Галена, Преслава и Меди

Шоу
16:06 - 18 Септември 2024
5252
5 бона на участие: Джокович вдигна тарифата на Камелия

Дуетът с Новак Джокович, който чалга ветеранката Камелия импровизира във вторник на партито след мача на сърбина с Григор Димитров, ще се окаже истинска златна мина за певицата. Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева.

Ако до вчера мениджърът на кака Ками щеше да ви поиска 3500 лв. за час пеене, сега мизата е скочила с бон и половина, научи Lupa.bg от свои източници в лекия жанр. Въпреки това само в часовете след изявата пред Ноле певицата е получила над 30 предложения за участие.

Хонорарите на изпълнителите от попфолка стигнаха своя връх покрай инфлацията в последните години и все повече заведения се жалват, че трудно си позволяват услугите на големите имена в бранша.

Както е известно, рекордьор е Азис, който не напуска дома си за по-малко от 15 бона, а има и случаи, в които е прибирал тройно повече.

Веднага след него са Галена, Преслава, Меди, Джордан и Софи Маринова, които извиват глас за около 10 000.

Камелия беше изпаднала далеч назад в списъка, особено след като намали изявите покрай отглеждането на чаканата си с десетилетия рожба - Баян, който е на годинка и половина. Тя обаче направи гениален ход, като пя безплатно за Джокович, но за сметка на това си направи реклама за милиони.

За онези, които са пропуснали, ето го изпълнението на "Като жива рана" със сръбския ас: