50-годишната майка на Луиза Григорова иска бебе

През ключалката
14:21 - 12 Декември 2019
59165
50-годишната майка на Луиза Григорова иска бебе

Модната шефка Ивет Григорова не изключва възможността да има още едно дете. След като преди две години Григорова се раздели със съпруга си заради много по-млад любовник, сега смята, че е готова за голяма крачка с мъжа до себе си, разказа самата тя пред Венета Райкова.

50-годишната майката на Луиза Григорова се запознала младото си гадже в интернет. Отношенията им започнали, докато Ивет все още е омъжена за втория си съпруг. Наско бил настоятелен и пишел редовно на бленуваната жена. Първоначално тя не обръщала внимание на съобщенията, приравнявайки го към останалите досадници.

Постоянството на ухажора й, обаче скоро дало ефект и двамата започнали да си кореспондират. Пред камерата на „Папараци“, тя призна, че след като разгледала профила му останала доста заинтригувана. Продължили с разговорите. Последвала среща и интимна връзка, разбира се.

Бившата манекенка и настояща бизнес дама дълго се борила с дилемата дали да се впусне в тази секс интрига. В крайна сметка тя решава да рискува брака си, защото усеща силно привличане с партньора.

Размишлява дълго дали да не прекрати в един момент извънбрачните си отношения, но решила да даде шанс на новото начало.

Седнала пред дългогодишния си партньор и разкрила тайната си изневяра пред мъжа си. Той от своя страна не можел да повярва. Трудно приел изневярата.