58-годишната Деми Мур и дъщерите й се съблякоха (СНИМКИ 18+)

Обикновени поклонници, както и много известни личности са изразили възхищението си в коментарите

Стил
12:23 - 09 Юли 2021
6945
58-годишната Деми Мур и дъщерите й се съблякоха (СНИМКИ 18+)

58-годишната актриса Деми Мур вече десетилетия наред печели сърцата на феновете и от последните ѝ фотографии става ясно, че звездата продължава да е вълнуваща.

Заедно с трите си дъщери от Брус Уилис, с когото се разведе през 2000 г., бизнесдамата е организирала откровена фотосесия по бански край езеро. По този начин актрисата е решила да участва в промоцията на модната си марка, която се занимава с дрехи за плажа.

Четирите красавици се плискат във водата, плажуват на кея, наслаждават се на слънцето на тревата и позират пред къщата, демонстрирайки както бикините си, така и страхотните си фигури. Феновете са обърнали внимание на удивителната прилика на сестрите - Румър, Талула и Скаут - една с друга и колко много приличат на родителите си.

Трудно е да не забележим и колко добре изглежда Деми Мур, която е изключително младолика за възрастта ѝ от 58 години. Обикновени поклонници, както и много известни личности са изразили възхищението си в коментарите.

"Всички вие сте просто великолепни", пише Ема Хеминг, жената Брус Уилис.

"Уау, изумителни сте, момичета", коментира пък Гуинет Полтроу.

"Нямам думи! Ето защо сте любимите ми момичета!", пише Бела Хадид.

Но популяризирането на марката не се случва просто така - през 2018 г. актрисата инвестира два милиона долара в марката. Собственичката на бранда се обръща към нея в труден момент и звездата, която има афинитет към политиката на компанията и нейните дизайнерски решения, става инвеститор.