70-годишният Хълк се "бракува" за младо гадже (СНИМКИ)

Сватбата на бившия кечист с 25 години по-младата Скай Дейли се състоя във Флорида

Новини
15:10 - 25 Септември 2023
22716
70-годишният Хълк се "бракува" за младо гадже (СНИМКИ)

Хълк Хоган отново е женен мъж - след като се разходи до олтара с новата си булка Скай Дейли. Иконата на кеча затегна възела в петък на сравнително скромна церемония в Клиъруотър, Флорида. 70-годишният здравеняк се обвърза с 45-годишната инструкторка по йога.

На събитието присъстваха само най-близките им роднини, а някои източници твърдят, че това е било не само интимно, но и духовно събитие.

Хълк и Скай се венчали в баптистката църква в Индиън Рокс. Пастор Аарон Филипоне се е заел с бракосъчетанието в качеството си на сватбен свещеник.

Облеклото на щастливата двойка беше изпипано до последния детайл за специалния ден, особено Скай, чиято булчинска рокля беше предоставена от колекцията Rue de Seine. Колекцията ѝ от бижута тук също е от най-високо ниво - обеци от 18-каратово бяло злато, инкрустирани с 4-каратови диаманти.

Гривната и висулката на колието й са изработени от същия материал - от бяло злато... и те също са обсипани с блестящи диаманти.

Що се отнася до пръстените - истински красавци, които се оценяват на 500 000 долара.

Хоган, роден като Тери Джийн Болеа, носеше традиционен черен смокинг с бял корсаж на ревера, папийонка и характерната си черна лента за глава.

Годежът, който е бил през юли, е бил прекрасен и техните собствени деца са били единствените, които са присъствали, за да станат свидетели на това събиране. В това число влизат и децата на Скай, както и синът му Ник Хоган... Дъщеря му Брук не е могла да дойде в толкова кратък срок.

Известният спортист беше женен за Линда Хоган от 1983 до 2009 г. Двамата имат две общи деца: Брук на 35 години и Ник на 33 години.

През 2010 г. той се обвърза с втората си съпруга Дженифър Макданиъл, но 11 години по-късно двойката се раздели.

Новата двойка нямала търпение да стане съпруг и съпруга възможно най-скоро - и те просто не са могли да чакат повече и искали да го направят официално.