74-годишната Хелън Мирън : Супер е, че нямам деца!

Актуални новини
11:57 - 31 Юли 2019
3637
74-годишната Хелън Мирън: Супер е, че нямам деца!

Британката с руски корени Хелън Мирън е една от най-талантливите актриси на нашето време. Носителката на "Оскар" е изключително вдъхновяваща дама, която служи като пример за мнозина, а ролите ѝ винаги са били повече от блестящи. Личният й живот обаче е не по-малко интересен.

Хелън е на 74 години и няма деца, нещо повече - гордее се с избора си да не отглежда поколение: "Децата сякаш никога не са били в дневния ми ред. Бях твърде заета с това да бъда актриса. Не можех да си представя как бих могла да вмъкна едно дете в ежедневието ми, без то да страда от факта, че нямам време за него. Не съм взимала крайно решение, че не искам деца, но все си казвах "следващата година, следващата година, докато в един момент... вече нямаше "следваща година" и възможност за бебе", разкрива Мирън.

Актрисата коментира още, че не съжалява, че няма свои деца, защото има голямо семейство и има децата на съпруга си, които приема за напълно достатъчни. "Не ми е било писано, мислех си, че просто чакам подходящия момент, но той така и не дойде. Не ме интересува какво си мислят хората. Само отегчени старци са се осмелявали да ме питат дали съм раждала. Все ми казваха да побързам, ако искам да имам дете, а аз им отвръщах - Майната ви, не искам!"

Мирън споделя още, че сексът не приключва с напредването на възрастта, а дори напротив, сега това преживяване е още по-страхотно за нея. "Когато бях на 20, сексът беше лишен от смисъл, странен. Сега е просто прекрасен!"