Астро
07:04 - 20 Април 2022
5217

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 20 април Луната продължава транзита си през знака Стрелец. В сутрешните часове все още е активен дисхармоничният аспект с Венера в Риби, а през втората половина на деня тя е в дисхармоничен аспект вече с Юпитер и Нептун в Риби. Единственият хармоничен аспект, който образува, е със Сатурн във Водолей.

Този ден не е подходящ за големи капиталовложения, за уреждане на финансови и законови въпроси, за взаимодействие със задгранични партньори. Днес денят също е доста опасен за измами, кражби, хакерски атаки, екологични замърсявания, тайни заговори и интриги, инциденти с влакове и т.н. И тъй като Луната е в огнен знак, изисква се повишено внимание при работа със запалими и избухливи вещества, както и с оръжие.

Денят е подходящ за обучение, самоусъвършенстване, научно-изследователска работа, взаимодействие с институции и висшестоящи лица.

Намаляващата Луна до Новолунието на 30 април благоприятства оперативните интервенции, но позицията й днес в знака Стрелец не благоприятства смяна на тазобедрени стави и колянно капаче, кръвопреливания и кръвопускания, операция на жлъчка, черен дроб, дискова херния.

20 април по-успешен ден за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Добър ден за работните ви дела и взаимоотношения. Разговорите с колеги и шефове ще са ползотворни и с положителен ефект за работата. Ще се радвате на тяхната и на близките си подкрепа.

Имате шанс да повишите своя авторитет, проявявайки чувство за отговорност, трудолюбие, постоянство и сериозно отношение към ангажиментите си. Предизвикателният аспект на Луната с Венера, а по-късно с Юпитер и Нептун в Риби ще оказва по-дисхармонично влияние на родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на представителите на Телец, Рак, Козирог и Скорпион от същите две декади.

Много от вас ще са склонни да реагират днес по-емоционално от обикновено.

Силното желание нещата да се случват бързо и така, както вие искате, може да ви изнервя на моменти, тъй като ще срещате трудности в осъществяването им. Не очаквайте от хората твърде много, намалете амбициите и желанията. Бъдете по-умерени в поведението. Предпазвайте се от разсейване и грешки, от интриги, измами, кражби, алергични реакции и интоксикации. Бъдете здрави!