А има ли дрегер за столичните следователи?

Над 100 столични следователи и прокурори се почерпили в работното си време вчера в сградата на Следствения отдел към СГП

Актуални новини
19:35 - 22 Октомври 2022
11483
А има ли дрегер за столичните следователи?

Над 100 столични следователи и прокурори пиха в работното си време между 15:30 и 17:30 ч. в сградата на Следствения отдел към Софийска градска прокуратура (СГП) в ж.к. Овча купел.

Поводът за купона е рожденият ден на шефа на СО – СГП Илиян Танчев. 

Сред високопоставените гости бе и шефката на СГП Илияна Кирилова, пише в свое разследване “Биволъ”. Сред тези, които се черпят, са и топ следователи от обкръжението на главния прокурор Иван Гешев. 

Не са останали без шампанско, уиски и торти и командированите от досегашната Специализирана прокуратура на ул. “Черковна” следователи. Въпреки че са се почерпили, някои от служителите си тръгнали с личните автомобили, паркирани на служебния паркинг. Единици са тези, които са се прибрали след купона пеша, пишат от сайта.

Сред засечените на масата са командированите от столичното следствие в Националната следствена служба (НСлС) следователи: Павел Гайдаров, Зорница Узунова, Христо Колев и Ирен Бабачева. За тримата се смята, че са “от близкото обкръжение” на главния обвинител в държавата. 

Припомняме, че всеки ден (денс включително) органите на МВР спипват поне по трийсетина пияни шофьори по пътищата в страната.